Haber - Mustafa Tatlı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisaspor hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bugüne kadar Manisaspor’un her konuda destekçisi olduklarını ifade eden Özdağ, “Manisaspor’u yönetenler düzgün yönetecekler. Manisaspor bizim için kıymetli, değerli” dedi. Manisa Medya TV’de İsmail Aydın’ın konuğu olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’in açıklamalarını ‘Talihsiz’ olarak değerlendirdi. Mergen’in ‘Selçuk Özdağ’ın getirdiği bürokrat’ ifadesini kullandığını vurgulayan Özdağ, “Benim getirdiğim bürokrat yok ki. Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne birkaç kişi talip olmuş. Sayın Başbakan bana sordu, il müdürlüğünüz neden vekaletle yürütülüyor? Bende bu göreve talip olan 3-4 kişi var, bu isimler değerlendirmeye tabi tutuldu. CV’leri değerlendirildi ardından Başbakanımızın verdiği ismi Gençlik ve Spor Bakanı atamış. İyi ve kaliteli insanları tavsiye etmek suç mu?” dedi.

HERKES EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞSUN

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman bir yanlış yapmışsa suç duyurusunda bulunmaya davet eden Özdağ, “Manisaspor’un kulüp başkanı Selçuk Özdağ’ın getirdiği isimin kulübü 2 Milyon TL zarara uğrattığını söylüyor. Bu açıklamaları paralel yapının gazeteleri manşet yapıyor. Kalkıp ‘Selçuk Özdağ’ın getirdiği bürokrat’ demeyeceksiniz, eğer bir bürokrat yanlış yapmışsa suç duyurusunda bulunacaksınız. Savaş Duman, Manisa’da herkes tarafından sevilen, takdir edilen biri. Eğer bir yanlışı varsa biz gerekeni yapalım. Burada bir Genel Başkan Yardımcısını töhmet altında bırakıp, paralelin gazetesine yem etmezsiniz. Herkes eğri oturup doğru konuşsun” diye konuştu.

BİZ MANİSASPOR’A MADDİ KONULARDA YARDIMCI OLDUK

Bugüne kadar Manisaspor’un hep arkasında olduklarını ifade eden Özdağ, kimsenin Manisaspor’u kapı önüne koymadığını söyledi. 19 Mayıs Stadyumu’nun kapılarının her zaman Manisaspor’a açık olduğunu vurgulayan Özdağ şunları ifade etti: “Manisaspor parasını yatırır burada maçlarını oynar. Siz devlete olan borcunuzu ödediniz mi? Manisaspor’u kapı dışarı mı koyan var?  Siz Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nu Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan kiralıyorsunuz. Ardından stadı 1.2 Milyon liraya Akhisar Belediyespor’a kiraladınız. Sonra elektrik ve su parasını ödemiyorsunuz. 2 Milyon Lira’ya yakın Manisaspor’un statdan dolayı borcu vardı. Bu borç için Gençlik Spor Bakanı ve Spor Genel Müdürü’yle görüşüp bu borcu belli bir miktara kadar indirdik. Biz Manisaspor’a maddi konularda yardımcı olduk.”

MANİSASPOR’U YÖNETENLER DÜZGÜN YÖNETECEKLER

Manisaspor’un borçlarını düşürmek görevinin Manisaspor’u yönetenlere ait olduğunu vurgulayan Özdağ, Mergen’in açıklamalarına tepkisini sürdürdü. Manisaspor’un kendileri için kıymetli ve değerli olduğunu ifade eden Özdağ şunları ekledi: “Biz burada devletimizi koruduğumuz kadar Manisaspor’u da koruduk. Ama bir açıklama yaparken ağzımızdan çıkanı kulağımız duyacak, lafımız nereye gidiyor düşüneceğiz. Selçuk Özdağ ile problemim yoktur diye bugün açıklama yapıyorsunuz. Bunlar çok ayıp ve yanlış. Ben siyaseti her zaman düzgün, temiz ve şeffaf olarak yaptım. Manisaspor’u yönetenler düzgün yönetecekler. Manisaspor bizim için kıymetli, değerli. Siz Ak Parti’de il yöneticisi olacaksınız ardından Manisaspor Kulüp başkanı olacaksınız. Bu da yanlış. Manisaspor Kulüp Başkanı sadece bu görevi yapacak. 2 yerde duruyorsanız bu yanlış. Başkaları yapıyorsa o da yanlış.”

Editör: TE Bilişim