Özel Haber: Hakan AGAR
Manisaspor devrenin son maçı için Şanlıurfaspor maçına hazırlanırken, takımın geçen sene önemli parçalarından biri olan Timur Karagülmez'den iyi haberler gelmeye devam ediyor. Sezon başında transfer olması beklenen ancak yönetimin ısrarı üzerine Manisa'ya dönmeyi kabul eden Timur, takıma kamptan sonra katılmıştı. İlk maçına ligin 2. haftasında Ümraniyespor maçında çıkan Timur, bir sonraki hafta oynanacak olan Eskişehirspor maçı hazırlıkları içerisinde dizinden sakatlanarak çalışmaları yarıda bırakmıştı. Çapraz bağından sakatlanan yetenekli futbolcu hemen tedavisi için Almanya'ya giderek geri dönüş çalışmalarına başlamıştı. 
DÖNÜŞE HAZIR
Tedavisi sürecinde 2 kez de Manisa'ya gelen Karagülmez'in sakatlığının düzeldiği ve oyuncunun günlerini çift idmanla geçirdiği belirtiliyor. Planlandığı gibi devre arasında döneceğini belirten Timur, özel açıklamalarda bulundu. Sakatlığının durumunu değerlendiren Timur: "Sakatlığım tamamen geçti, artık oynamaya hazırım. Elbette sezon içerisinde olan futbolcuların kondisyonundan biraz uzağım ancak kuvvet ve kondisyon çalışmalarımla arkadaşlarıma yetişmeye çalışıyorum. Hedefim sakatlığımın başında öncelikle sağlıklı olarak dönmekti, 2. hedefim de devre arasına kadar hazır olmaktı. Ligde kritik bir durumda bulunuyoruz ve takımıma artık yardımcı olmak istiyorum. Televizyondan izlemekten artık yoruldum, sahada o formayı giymeyi özledim." dedi. 
"TARAFTARIMIZ İNANCINI YİTİRMESİN"
Çalışmalarından bahseden Timur: "İlk günlerde elbette çok zorlandım ancak dizimin düzeldiğini hissedebiliyorum. Gün geçtikçe daha da güçleniyorum. Sakatlandığım bölgeyi iyice güçlendirdim ve hazır hissediyorum. Günde 2 idman yapıyorum ağırlık ve topla çalışmalar olarak. Şunu net şekilde söyleyebilirim, dizimde hiçbir problem yok. Taraftarlarımıza sesleniyorum. Takımımız şu anda kritik bir pozisyonda olabilir ancak bize güvenlerini, inançlarını hiç yitirmesinler. Sahalardan uzun zamandır uzağım ancak bu takıma verebileceğim katkıyı biliyorum. Manisaspor'un bu ligden düşmesi söz konusu bile olmayacak. İkinci devreye çok hızlı gireceğimize ve ard arda galibiyetlerle küme düşme korkusundan uzaklaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Zaten yükselen bir performansımız var, bunun da üzerine çıkacağımızdan eminim. Ben de sahaya çıktığımda üzerime düşen görevi yerine getireceğim." şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim