Özel Haber: Hakan AGAR
Balıkesirspor maçında iki beki de sakat olduğundan dolayı zorlanan Manisaspor'da, geçen maça iğneyle çıkan ve sağ bekte oynayan Berk Neziroğluları sakatlığından dolayı tedavisine başlanarak, bu haftaki kadrodan çıkarılmıştı. Sağ bekte hafif sakatlığı bulunan ve Altınordu maçında da forma giyemeyen Sercan Türkeri bu hafta oynanacak Şanlıurfaspor maçında, hafta içi bir problem yaşamazsa forma giyecek. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'ın çok güvendiği eski öğrencisi Sercan Türkeri, bu hafta oynanacak maç öncesi özel açıklamalarda bulundu.
"KENDİMİ HAZIR HİSSEDİYORUM"
Takımla beraber yapılan antrenmanlara katıldığını ve kendisini test ettiğini belirten Sercan: "Eski sakatlıklarımdan dolayı dizimi korumak durumunda olduğum ve ağrı hissettiğim için 2 haftadır formamdan uzak kalıyorum. Dönüşümü evimizdeki Balıkesirspor maçıyla yapabileceğimi düşünüyordum ancak maç öncesi yapılan idmanlarda dizimin ağrı yaptığını hissedince maçta yeterli performans veremeyeceğim ve uzun vadeli bir sakatlığa dönüşebileceğini düşündüğümden kadroya alınmadım. Ancak bu hafta kendimi hazır hissediyorum. Takımımın cezalı ve sakat arkadaşlarımın da olduğu bir dönemde formamı giymem çok önemli. Ben Manisaspor forması altında ağır sakatlıklar yaşamış bir oyuncu olarak bu kulübe çok emekler verdim ve bana ihtiyaç olan zamanda bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim." dedi. 
"SAİT HOCAM GÜVEN AŞILIYOR"
Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'la arasındaki ilişkiye değinen tecrübeli futbolcu: "Sait hoca benim babam gibidir, kendisini çok seviyorum. Kişisel olarak sevdiğiniz bir insanla aynı ortamda çalışmak insana güven aşılıyor. Futbolu ve futbolcuyu iyi bilen bir teknik adam. Sezon başından beri bocalamamızın durmasının en büyük sebebi Sait hocamdır. Bana da güven aşılıyor. İnsan kendisine güvenen bir hocanın önünde en iyi performansını veriyor, özgüveniyle oynuyor. Sezon başında bende bu eksikti. Sürekli teknik adam değişikliği ve bir sisteme oturamamamın eksikliğini yaşıyordum. Sait hocam sayesinde bunları atlattım ve iyi performans verdiğimi düşünüyorum. Şunu hep söylüyorum; Futbolcuyu hoca oynatır, ne kadar iyi oyuncu olursanız olun, hoca size o güveni vermiyorsa yapamıyorsunuz. İnşallah kendisiyle daha uzun zaman çalışma fırsatımız olur ve bu kulüpte beraber başarılı oluruz." dedi.
"URFA ZOR DEPLASMAN AMA KENDİMİZE GÜVENİYORUZ"
Son maçlardaki performansına değinen Sercan: "Takımımız bence uzun süredir iyi oynuyor. Adana Demirspor maçında başlayan bir çıkışımız var. Bireysel anlamda iniş çıkışlar yaşayabiliyoruz ancak takım olarak bence iyi bir performans veriyoruz, bunu sonuçlara da yansıtmaya başladık. Hak etmeden kaybettiğimiz bir maçımız da var ancak biz daha iyi sonuçlar için uğraşıyoruz. 6 hafta önce 2 puanı olan bir Manisaspor, şu an devreyi kapatmamıza 1 maç kala 12 puana geldik ve Allah nasip ederse  Urfa deplasmanından alacağımız galibiyetle 15'e çıkıp devreyi ateş hattının üzerinde bitireceğiz. Şanlıurfaspor'da son 3 maçta bir çıkış yaşadı ve zorlu bir deplasman gibi gözüküyor ancak biz kendimize güveniyoruz. Taraftarımız bize güvensin, yanımızda olsun yeter. Ben kendime, arkadaşlarıma ve hocama çok güveniyorum. Küme düşmeyeceğimizi ve bu yükselişimizin 2. yarıda devam edeceğini düşünüyorum. İnşallah istediğimiz gibi olur ve Urfa'dan istediğimizi alarak devreye gireriz. Sakatlığım bana maç saatine kadar ekstra bir sıkıntı yaşatmazsa formamı giyeceğim, bana güvenenlerin yüzünü kara çıkartmayacağım." şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim