ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisa’da sevilen spor adamlarından biri olan, sporculuk, antrenörlük ve hakemlik yaparak başta basketbol olmak üzere birçok dalda faaliyet gösteren ve Türkiye Kupası dahil çok sayıda organizasyonların içerisinde olan Şehzadeler İlçe Spor Müdürü Ekrem Öztürk, hiç de hak etmediği bir muamele ile karşı karşıya kaldı. 
ÖDÜLLENDİRİLMESİ GEREKİRKEN GÖREVDEN ALINDI
Yaklaşık 15 ay önce Şehzadeler İlçe Spor Müdürlüğü görevine atandıktan sonra okul sahalarının spor alanlarına dönüştürülmesi, alanı müsait olan okulların sentetik zemine çevrilmesi, 300-400 çocuğun spora kazandırılmasına yönelik Şehzadeler Kaymakamlığı ile ortak projeye imza atan Ekrem Öztürk, 10 ay önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde Personelden Sorumlu Müdür Yardımcılığı görevine de getirilmişti. Kurumda bir makam odasında iki ayrı görevi başarıyla yürüten Öztürk, alınan şok kararla görevinden alındı ve makam odasına da bir şube müdürü atandı. İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Personel Şube Müdürlüğü’nü Personel Şefliği’ne çevirip şube müdürlüğünü Mali İşlerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Hatun Sarıkaya’ya bağladı.
İSTİFA EDECEĞİ İDDİA EDİLİYOR
Bu gelişme üzerine ofissiz kalan Ekrem Öztürk’ün seyyar olarak görevini sürdürdüğü ancak 1.5 aylık süre zarfında Şehzadeler İlçe Spor Müdürlüğü görevinden istifa edip okuluna dönmeyi planladığı öne sürüldü. BESYO Spor yönetimi mezunu olan Öztürk, önemli işlere imza attığı Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesi’ne geri dönmeyi planlıyor. 

 

Editör: TE Bilişim