2009 Elit Takımı C Grubu’nda, 2010 Elit Takımı ise B Grubu’nda mücadele verecek. 2009 Takımı grubunda İstanbul Mimaroba, Üçyol Gençlikspor, Yalova Acarspor ve İlkadım ile kapışarak adını bir üst tura yazdırmaya çalışacak. 4 grupta 18 takımın mücadele edeceği Sealight Cup’ta 2009 kategorisinde A Grubu’nda Balıkesirspor, İzmirgücü, Ankara Demirspor, Selçuk Çamlık, B Grubu’nda Bucaspor, Gölcük Karadenizspor, Manisa Şehitlerspor, Star Mimaroba, D Grubu’nda ise Edirne Şükrüpaşa, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Karamürsel İdman Yurdu, Minikordu ve Mustafa Kemalpaşaspor takımları yer alıyor. 

2010 ELİT TAKIMI B GRUBU’NDA

Murat Germen’i Kuşadası’nda sadece 2009 Elit Takımı temsil etmeyecek. 2010 Elit Takımı da 12-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek turnuvada şampiyonluk için mücadele verecek. Murat Germen 2010 Takımı B Grubu’nda Balıkesirspor, İlkadım ve Selçuk Çamlıkspor ile karşılaşacak. 2010 kategorisinde 3 grupta toplam 12 takım yer alıyor.

2008 YAŞ GRUBU’NDA 24 TAKIM YER ALIYOR

Beşiktaş, Altay, Balıkesirspor gibi takımların yer aldığı 2008 Yaş Kategorisi’nde 6 grupta 24 takım sahaya çıkacak. 2007 Yaş Kategorisi’nde 20 Takım ve 2006 Yaş Kategorisi’nde ise 10 takım mücadele verecek. 

“BU TURNUVAYA ÖNEM VERİYORUZ”

Murat Germen 2009 Takım Antrenörü Soner Seçilmiş, Kuşadası’nda düzenlenen turnuvaya önem verdiklerini belirterek, “Geçen yılda katıldığımız ve keyif aldığımız bir organizasyondu. Bu sene de katılmak istedik. Oyuncularımız için çok farklı bir atmosfer ve tecrübe. Kuşadası turnuvası takımımızın yıl içerisinde yapılan çalışmalardan neler çıkardığını görmemizi sağlayacak. Şampiyonluk bizim için ikinci planda. Önceliğimiz 3 günü keyifli bir şekilde geçirip, Manisa’ya dönmek. Bu yıl da farklı takımların olduğunu gördük. Bizim için yararlı geçmesini diliyoruz. Ailelerimizin de bizleri Kuşadası’nda yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Onların da destekleriyle iyi bir hafta sonu geçirmek istiyoruz” şeklinde konuştu. Öte yandan Murat Germen Spor Kulübü 2009 Elit Takımı geçen sezon katıldığı bu turnuvayı 3.lük ile tamamlamayı başarmıştı.

Editör: TE Bilişim