Özel Haber: Hakan AGAR
Dün oynanan Balıkesirspor mücadelesinde Dimov'un kendi kalesine attığı golle, evinde 1-1 berabere kalan Manisaspor evinde puan kaybına uğramasına karşın ligdeki yenilmezlik serisini 6 maça çıkarttı. Galibiyete çok yaklaştığı pozisyonları kaçıran Tarzan'da bu periyodda performansını yükselten oyuncular arasında kaptan Metin Yüksel dikkatleri çekiyor. 
Nuri'nin yedek kalmasından dolayı kaptanlık pazu bandını devir alan Metin, kaptanlığın hakkını da veriyor. Balıkesirspor maçının 5. dakikasında Savaş'ın attığı pasa ceza sahası dışından, ayak içiyle harika bir vuruş yaparak 2. haftadaki Ümraniyespor maçından sonra ilk golünü bulan Metin, takımı için çok önemli olan puanın alınmasında aslan payına sahip oldu. Geçen sezonun değişilmez oyuncularından biri olarak 32 maçta forma giyip, 3 gol atan Metin'in performansı bu sezon da düşmüyor. Sezonun ilk 11 maçına ilk 11 başlayan Metin, yabancı oyuncuların da aniden kadroya girmesi ve sürekli teknik adam değişikliği yaşanmasından dolayı, takımın da yenilgiler aldığı dönemde ritmini bulamamıştı. Karafırtınalar'ın Denizlispor ve Büyükşehir Gaziantep maçlarında 2. yarı oyuna dahil ettiği Metin, bu maçlarda orta sahadaki gösterdiği oyunla beğeni toplamıştı. Bu performans artışını gören Karafırtınalar Metin'i yeniden ilk 11'e dahil ederken, kaptan tecrübeli teknik adamı utandırmadı. Altınordu maçında hem savunmada hem hücumda başarılı bir oyun gösteren Metin, Balıkesirspor maçında da bu oyununu golle taçlandırmış oldu. Devre arasına girilmeden oynananacak son Şanlıurfaspor maçında uzun zamandır yan yana oynadığı Savaş'ın cezası sebebiyle sahada olmamasından dolayı, kaptana daha büyük yük düşecek. 
"HER PUANIN DEĞERLİ OLDUĞUNUN FARKINDAYIZ"
Maç hakkında görüşlerini aktaran kaptan Metin Yüksel: "Bence maçın 70 dakikasında çok baskılı ve iyi bir futbol oynadık. Topa hakimdik, pas yapan, pozisyon bulan bir görüntümüz vardı. Doğal olarak 10 kişi kalınca biraz bocaladık. Her puanın değerli olduğunun farkında olduğumuz için buna yönelik bir 20 dakika oynadık. Kazanabileceğimiz noktalar da oldu ancak kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin de. Yenilmezlik serimizi devam ettirdik, kaybetmemek de önemli bir işti. İnşallah devreyi Urfa deplasmanındaki galibiyetle kapatacağız." dedi.
"GOLÜ ATACAĞIM İÇİME DOĞMUŞTU"
Golünü anlatan Metin: "Maç öncesi takım arkadaşlarımla da konuştum. Geçen sene attığım bir golü anımsatacak şekilde bir hava koşulu vardı. Golü bu şekilde atacağım bile içime doğmuştu ve arkadaşlarımla da bunu paylaştım. Çok güzel de bir gol oldu." dedi. Savaş'ın yokluğunda da kaliteli oyuncuların onu aratmayacağını belirten Metin: "Savaş'ın olmaması elbette bizi zorlayacak, bize önemli katkı veren önemli bir oyuncu kart cezasına girdi. Onun yokluğunda yerini doldurabilecek kaliteli arkadaşlarımız da var, eksikliğini hissettirmeyeceklerine eminim." şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim