ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor, devre arasında transfer yapmama kararı alırken, geçmişte forma giyen bazı oyuncuların transfer yasağı koydurduğu ve bu miktarın yüksek oluşundan ötürü Manisaspor’un istese de transfer yapamayacağı iddiaları, gündemi meşgul ediyor. Başkan Abdullah Mergen, şuan için kendilerine ulaşan bir transfer yasağının olmadığını ancak olsa da uygun görmeleri halinde bu yasağı da kaldırabileceklerini söyledi.

“KALDIRMIŞTIK, YİNE KALDIRIRIZ”

Başkan Mergen, “Transfer yapmayacağımızı daha önce belirtmiştik. Yasağı kim koyuyor bakalım. Şu anda görünen bir şey yok. Planlarımıza bakalım, ihtiyaç olacak mı diye. Sezon başında transfer yasağını kaldırmıştık, devre arasında da Manisaspor’un kötülüğünü isteyenler olursa o yasağı da kaldırmak için mücadele ederiz. Bütün engellemelere rağmen kimseye pabuç bırakmayız” dedi.

“GİTMEK İSTEYEN VARSA…”

Mergen, takımdan birçok oyuncunun ayrılacağı yönündeki iddialara ise, “Manisaspor’da oynamak isteyen her oyuncu, ahlaki sorunları yoksa, başımızın tacıdır. Gitmek isteyen varsa da ‘aman dur yapma etme’ demeyiz. Burası bir camia ve kişilere bağlı değildir. Ayrılıklar olabilir. Daha iyi yerlerden daha iyi teklifler geliyorsa biz onların önünü açarız. Ben inanıyorum, iyi neticeler aldıkça daha iyi futbol oynamaya başlayacağız. Bu gidişatın sonu iyi olacak” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim