ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisaspor’da büyük tepki çeken mevcut başkan Abdullah Mergen, görevde kalmak için her yolu deniyor. Esnaf Kefalet Sosyal Tesisleri’nde olaylara sahne olan kongre, cumartesi günü saat:14:00’e ertelenmişti. Üyelikten atılan taraftarların tepkisiyle geçen kongre sonrasında 626 olan toplam üye sayısının daha da artabileceği iddia ediliyor.
YENİ ÜYE PEŞİNDELER
Özellikle camiadan son derece uzak, akrabalardan oluşan, Saruhanlı ve Gördes’ten kadın kollarından ağırlıklı yeni üyeleriyle büyük tartışmalara sebep olan yönetimin, göreve gelmek için şimdiden yeni üye çalışmalarına başladığı kaydedildi. Muhalif grubun ise mevcut 626 üye sayısı üzerinden çalışmalar yaptığı öğrenildi. Ertelenen kongrede 626 üye sayısından 183’ü imza atmıştı.
YASAYA GÖRE O ÜYELER OY KULLANAMAZ
4721 sayılı Türk Medeni Kanunu’nun 77. maddesine göre; Genel kurul, yönetim kurulunca, en az onbeş gün önceden toplantıya çağrılır. Bu amaçla toplantının günü, saati, yeri ve gündemi, üyelere bildirilir. Oysa mevcut yönetim, kongre ilanından sonra dahi üye üstüne üye yapmıştı. Ayrıca bu hafta içerisinde de ertelenen kongreye üye yapıp oy kazanma planı yapıyorlar.
 
 
 

 
Editör: TE Bilişim