Hızlı bir sezon başı geçiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Afyon kampının ardından çalışmalarını Manisa'da sürdürüyor. Taktik ve teknik çalışmalarla sezona hazırlıklarına devam eden Belediyespor'da, yeni transferlerin takıma hızlı uyum göstermesi teknik heyet ve yönetimin yüzünü güldürdü. Yeni sezonla beraber neredeyse yepyeni bir takım kuran yeşil beyazlılarda, 13 yeni transferden en çok dikkatleri üzerine çeken İsmail Köse oldu. Turgutluspor formasıyla parlamasının ardından Manisaspor'a transfer olan, ardından Göztepe'ye kadar yükselen Köse, bu seneyi Göztepe'den kiralık olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor'da geçirecek. Kendinden emin olduğunu belirten İsmail, takımının şampiyon olacağına inandığını söyledi. İşte İsmail'in açıklamaları:
"BU KULÜBE GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"
Yeni sezonun iyi geçmesini dileyen İsmail: "Öncelikle tüm liglerimiz yavaş yavaş start alıyor. Tüm futbolcu arkadaşlarıma, ağabeylerime hayırlı bir sezon geçirmelerini diliyorum. Manisa'ya yeniden döndüğüm için çok mutluyum. Geçtiğimiz sezonu İnegölspor ve Gümüşhanespor'da kiralık olarak geçirmiştim. Ligin sonuna doğru performansımı yukarıya çekmiş, hücumda etkili olmaya başlamıştım ki sezonun bitimine kısa süre kala sakatlık yaşadım ve takımıma Play-Off aşamasında destek olamadım. Geçen sezon bireysel olarak iyi bir süreç yaşadım. 30 maça yakın forma şansı buldum ve bu maçlarda elimden geleni sahaya koymaya gayret ettim. Elbette ben hala genç bir oyuncuyum ve kendimi yeniden kanıtlamam gerektiğimin farkındayım. Bundan dolayı memleketime dönmek ve Manisa Büyükşehir Belediyespor gibi bu ligin en değerli kulüplerinden birisine geldiğim için çok mutluyum." dedi. 
"İNŞALLAH KUPAYA UZANAN BİZ OLACAĞIZ"
Sezon başını değerlendiren İsmail: "Takımıma katıldığımdan beri çok iyi çalışıyoruz. Hazırlık maçlarında gerek takım olarak gerek bireysel olarak iyi bir konumda bulunduğumuzu düşünüyorum. Ben dahil bu takıma dahil olan birçok yeni arkadaşımız var. Elbette benim uyum sürecim daha kolay geçti, evim hemen bir nefes uzakta, ben zaten Manisalıyım. Uzun süredir tesis anlamında da gelişen bir takıma geldim.  Bence Manisa Büyükşehir Belediyespor artık 2. Lig'e çıkmak için hazır. Bunu sağlamak için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Hocamız bizi sezona hazırlamak için yoğun mesai harcıyor, biz de bize güvenenleri hayal kırıklığına uğratmamak için durmadan çalışıyoruz. İnşallah Manisalı hemşehrilerimin de desteğiyle bu sezon kupaya uzanan biz olacağız." dedi. 
"MAKSİMUM KATKI VERMEK İSTİYORUM"
Kendini yeniden kanıtlamak istediğini belirten İsmail: "21 yaşında bir oyuncu olmama karşın şu ana kadar önemli yerlerde futbol oynadığım için şanslıyım. 1. Lig'de bol bol oynama şansı buldum, Turgutluspor'da da 2. Lig tecrübesi yaşamıştım. Geçtiğimiz sezon da 2. Lig'de oynadım ve yaşıma karşın tecrübeli bir oyuncu sayılabilirim. Kısa süre önce milli takımlarda forma giyen bir oyuncu olmama karşın her zaman daha iyisini yapabileceğimi göstermek istiyorum. Kendimi her sene bir adım yukarıya çekip, yapabileceklerimi sergilemek istiyorum. Manisa seyircisine kendimi hem yeniden hatırlatmak istiyor hem de Manisa Büyükşehir Belediyespor camiasının bana güvenlerini boşa çıkartmak istemiyorum. Bu yolun sonunda şampiyonluğu yakalayacağımızı düşünüyor ve bu zorlu yolda takımıma verebileceğim maksimum katkıyı vermek istiyorum. Manisa seyircisi bizim yanımızda olduğu sürece, saha içinde biz görevimizi yapacağız." şeklinde konuştu. Hakan Agar
Editör: TE Bilişim