Manisaspor için acilen yapılacaklar listesi masada duruyor. Ancak kimsenin somut bir adım attığı yok. Binbir güçlükle çıktığımız PTT 1. Lig’in kıymetini bilelim. Mergen kulübü daha fazla batağa sürüklemeden konsensüs sağlanmalı!
ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
İşadamı Ahmet Karakaş’ın Manisaspor’un sorunlarının çözümü için Vali Erdoğan Bektaş’a mesaj göndermesi, camiada büyük yankı uyandırdı. Şehir PTT 1. Lig’e çıktı. Ancak ölü toprağını üzerinden atmış değil. Mergen’in kulübü batağa sürükleyen icraatları, sorunları çözülemez noktaya ulaştırdı. Haziran başında yapılması gereken kongrenin 30 Haziran’da düşünülmesi, Manisaspor’a çok şeyler kaybettirmeye aday. Bu yüzden en kısa zamanda şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi gerekiyor.
BEKTAŞ’TAN ADIM BEKLENİYOR
Manisa, Manisaspor için bir araya gelmeyi pek alışkın bir şehir değil. Ancak şehrimizin en önemli markasının daha iyi yerlere gelmesi adına gerekli konsensüs sağlanmalı. Bu adımı atacak bir tek kişi var o da Manisa’nın Valisi Erdoğan Bektaş. Manisaspor’a karşı uzak bir tutum sergileyen Bektaş’ın artık gereken adımı atmasını bekleyen taraftarlar, Bektaş’ın öncülüğünde; Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sait Türek, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’in bir arada olduğu bir toplantının yapılmasını istiyor. Taraftarlar, “Bu şehrin valisi isterse sorunlar çözülür. Yeter ki işaret etsin” diyor!
MANİSASPOR İÇİN ACİLEN YAPILACAKLAR LİSTESİ
1-Kongre haziran başında yapılmalı!
2-Tüm Manisa’yı heyecanlandıracak güçlü bir yönetim oluşmalı.
3-TFF’ye giden futbolcuların serbest kalmaması için kaynak bulunmalı.
4-Transfer yasağının ortadan kaldırılması.
5-Ligi bilen bir teknik direktör ile anlaşılması.
6-Gidecek ve kalacak oyuncuların belirlenmesi.
7-Transfer harekatına başlanılması.
Editör: TE Bilişim