Tarık Almış Spor Tesisleri’nde başlayan seçmelere Başkan Abdullah Mergen ve yönetim kurulu üyelerimizde takip etti. Yerli ve yabancı futbolcuların denendiği seçmelerde altyapıdan ise 19 futbolcu yer aldı.
Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, seçmeler ile ilgili yaptığı değerlendirmede öncelikli amaçlarının beğendikleri oyuncuları A takım kampına dahil etmek olduğunu belirterek, “Buradaki oyuncuların A takıma uygun potansiyellerinin olup olmadığını görmek istedik. Bu seçmelerdeki diğer amacımız ise bu sezon oluşacak olan U21 takımı içinde oyuncu gözlemlemek. İki gün boyunca yapacağımız antrenmanların ardından kararımızı vereceğiz.” diye konuştu.  
Geçen sezon kadrosundan yeni sezonda takımda görmek istediği oyuncularında kendi onayı doğrultusunda takımda kaldığını ifade eden Altıparmak, “Bu futbolcularımızın yanı sıra daha önceden belirlediğimiz futbolcuların transferleri gerçekleştirilmeye başlandı. Özellikle yabancı oyuncu konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu transferlerde de sona gelinmiş durumda. Bu transferlerimizi gerçekleştirmemizin ardından takımımız, yüzde seksenlerde tamamlanmış olacak. Kamp süresinde de göreceğimiz eksiklikler olursa birkaç takviye daha yapabiliriz.” dedi.

Manisaspor’da mesai bugün de sürecek ve seçmelerin ardından A takımı 8 Temmuz Cuma günü Tarık Almış Spor Tesisleri’nde toplanarak 2016-2017 sezonu hazırlıklarına başlayacak.
 
Editör: TE Bilişim