Manisaspor eski teknik patronu Taner Taşkın, TRT Spor’da katıldığı canlı yayında konuştu:
 
“Manisaspor’u eksi 9 bitirdi!”
 
Grandmedical Manisaspor eski teknik direktörü Taner Taşkın, TRT Spor’da yoğun ilgiyle izlenen 1. Lig Gündemi programının konuğuydu. Cüneyt Ersan’ın sunumu, Hayri Ülgen’in yorumlarıyla yer aldığı haftanın değerlendirmelerinin yapıldığı programda, Manisaspor’un içinde bulunduğu durum da konuşuldu. Taşkın, Manisaspor’u eksi 9 puan cezasının bitirdiğini ifade ederek, “Puanların silinmesi, oyuncu grubunu psikolojik olarak bitirdi” dedi.
“İLK DEVREDE PLAY-OFF OYNAYABİLECEK KALİBREDE BİR TAKIM VARDI”
Taşkın yaptığı değerlendirmede, “Manisaspor, ligin ilk yarısında play off oynayabilecek kalibrede bir takımdı. Ancak 9 puanın silinmesi önemli bir püf noktaydı. Psikolojik olarak oyuncu grubunu bitirdi. Oyuncular, ‘düşme yaşayabilir miyiz?’ korkusuyla teker teker şehri terk ettiler. Ben Manisalıyım. Orası benim memleketim. Çok da seviyorum. Benim için Manisaspor’a gelmek sefer görev emridir. Eşim dahi şuan ki mevcut Manisaspor’a gitmemem yönünde telkinde bulunsa da ısrarla gideceğimi ve Manisaspor’un bize ihtiyacı olduğunu söyledim. Devre arasında ayrılmayacağı söylenen bazı tecrübeli oyuncular takımdan ayrıldı. Buna rağmen takımdaki bazı tecrübelilerin arasında gençleri kazanmak istedik ama yeni yönetimden aynı karşılığı göremedik. Manisaspor ile ilgili olumsuz bir şey söylemek istemiyorum. Manisaspor çok iyi yönetilmediğinden dolayı şuan ki durumu yaşıyor” dedi.
ÜLGEN: “SAHADA KAZANIYORSUN MASA BAŞINDA KAYBEDİYORSUN”
Taşkın’ın bu sözlerine destek veren Haydi Ülgen de Manisaspor’un eksi 9 puan cezası almasının bu duruma gelinmesinde büyük etken olduğunu kaydederek, “Sahada kazanıyorsun masa başında kaybediyorsun” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim