“Hükümetin desteğini aldım. Şehirde konsensüsü sağladım” diyen Abdullah Mergen’in bu sözleri gerçekleşmedi. Bir sezon zarfında icraatları bu kulübe gönlünü verenlerin yüreğini sızlattı. Parti logosunu Manisaspor logosunun önünde tutan başkana şehrin önde gelenleri dahi ses çıkarmıyor. Mergen istediği gibi at koşturuyor, koskoca şehir ise susuyor!

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor Manisaspor olalı böylesine kötü bir yönetim görmedi. Süper Lig’de yıllarca mücadele eden, üç büyüklere sahayı dar eden, bir zamanlar Türk futbolunun vizyonu olan Tarzan, Başkan Abdullah Mergen ve ekibiyle büyük bir çöküş yaşıyor. “Düşmez” denilen Manisaspor’u düşüren Manisaspor Yönetimi, sanki hiçbir şey olmamış gibi eleştirilere kulak asmıyor. Oldukça rahat tavırlar sergileyen, yönetiminde istifaları umursamayan Mergen, güven tazelemek yerine “ille de koltuk” diyor. Tüm bunlar olurken, keyfi davranan Mergen’e dur diyecek kimse çıkmıyor.

BU GİDİŞATI DURDURMAK ŞEHRİN İLERİ GELENLERİNDE!

Vali Erdoğan Bektaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, Mergen’in bu yönetim tarzıyla 2. Lig’e düşmenin üzüntüsünü yaşadı. Koskoca Manisaspor, bir alt lige düşerken, kimsenin buna dur dememesi, yürekleri daha da sızlatıyor. Mergen’e “ya güven tazele” ya da “bu kulübün önünü aç” diyecek babayiğitler aranıyor!

SES VER CENGİZ BAŞKAN?

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sezon içerisinde resmen siyasete atılarak skandala imza atan Mergen’e desteğini çekmişti. Haklı olarak gerekeni yapmıştı. Kulübü siyasete alet edenlerle bir arada olamazdı. Ergün’ün iyi niyeti suiistimal edilince Manisaspor büyük yara aldı ve 2. Lig’e düştü. Bu kulübün kurtuluşu, Büyükşehir desteğinden geçiyor. Yani Ergün’den!.. Manisaspor’a tarihi başarılar yaşatan Cengiz Ergün’ün artık daha fazla susmaması gerek. Taraftarlar da Ergün’ün bu gidişata artık el koymasını bekliyor.

 

Editör: TE Bilişim