Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta en yakın rakibi Kocaeli Birlikspor’a 8 puan fark atan Manisaspor, çarşamba günü saat 13:30’da konuk edeceği Karagümrük maçıyla taraftarlarına güzel bir galibiyet armağan etmek istiyor. İki hafta önce Tuzlaspor’a tek golle yenilerek maça gelen binlerce taraftarını evine mutsuz yollayan Siyah-Beyazlılar, Karagümrük karşısında kazanıp kendisini taraftarlara affettirme niyetinde. Tokatspor deplasmanından 1 puanla dönen Siyah-Beyazlı ekipte hedef iç saha maçlarının tümünü kazanmak. Karagümrük maçı da bunlardan bir tanesi. Alt sıralardan kurtulma adına son kozlarını oynayan rakibi önünde galibiyete kenetlenen Tarzan, hazırlıklarını gol vuruşu çalışmasıyla sürdürdü.
İÇ SAHA GRAFİĞİ UMUT VERİYOR
Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda farklı bir grafik çizen ve topladığı 55 puanın 31’ini iç sahada alan Tarzan, bu grafiğiyle umut veriyor. Tarzan’ın rakibi Karagümrük ise dış sahada istediği puanları toplayamadı. 27 maçta 33 puanla 13. sırada yer alan İstanbul ekibi, 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.
BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU
Maçın biletleri 2 TL’den satışa sunuldu. 19 Mayıs Stadyumu Passolig gişelerinden satışa çıkan biletleri yoğun ilgi var. Biletlerin satışı maç günü de 19 Mayıs Stadyumu Passolig gişelerinden devam edecek. Karşılaşmada 1965 Tribünü (Kapalı alt), Tarzan Tribünü ve Misafir Tribününe seyirci alımı yapılacak.
 

 
 
Editör: TE Bilişim