Manisa Büyükşehir Belediyesporlu milli sporcular Şimal Seyman, Okay Arsan ve Göktürk Balcı, İtalya’nın Pesaro kentinde düzenlenen Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’na damga vurdular. Sporcularımız 3 kategoride final müsabakalarına çıkarken, topladıkları 19.400 puanla Avrupa dördüncüsü oldular. Milli forma altında ilk kez katıldıkları uluslararası organizasyonda gösterdikleri başarıyla hem ülkemizi hem de Manisa’mızı gururlandıran sporcularımız, 2022 yılında düzenlenecek olan Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası öncesi gelecek adına umut verdiler.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Caner Vatansever de İtalya’da gerçekleşen şampiyona hakkında açıklamalarda bulundu. Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası gençler kategorisi trio finalinde topladıkları 19.400 puanla dördüncü olan milli sporcularımız Şimal Seyman, Okay Arsan ve Göktürk Balcı’nın başarılarıyla mutlu olduklarını belirten Vatansever, “Sporcularımız Şimal Seyman, Okay Arsan ve Göktürk Balcı ile gurur duyuyoruz. Bu başarıda emeği geçen milli takım hocalarımızı kutluyoruz. Sporcularımızın başarı çıtasının uluslararası arenada yükselmesi, kulüp olarak doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Önümüzdeki süreçte hazırlık dönemini iyi geçirip, Dünya Şampiyonası’nda sporcu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sosyal medya hesabından, "Manisa Büyükşehir Belediyespor'umuzun başarılı Milli Cimnastikçileri Okay Arsan, Şimal Seyman ve Göktürk Balcı, ilk kez katıldıkları Avrupa Şampiyonası'nda 4. oldu. Evlatlarımız, ilk kez katıldıkları uluslararası organizasyonda gösterdikleri başarıyla bizleri gururlandırdı. Gelecekte daha fazla başarı kazanacağına inandığımız genç sporcularımızı tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum" paylaşımını yaptı.

Editör: TE Bilişim