Şampiyona neticesinde Okay Arsan teklerde üç dalda Türkiye 1.’si, Selin Sürüm Teklerde Türkiye 3.’sü ve  Seray Solak Triolarda Türkiye 2.’si olarak madalya kazandı. 
Türkiye 1.’si olan Okay Arslan, 2021 Dünya Şampiyonası için Bakü'de ülkemizi temsil etmeye hak kazanırken, diğer madalya kazanan öğrenciler de Bakü için yarışma hakkı elde ettiler. Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, elde edilen barılardan dolayı  Manisa Ticaret Borsası Lisesi öğrencilerini tebrik etti. 
Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:  “Her alanda içinde bulunduğu topluma ve ülkesine faydalı, alanında uzman meslek sahibi bireyler yetiştirmek için mesleğini gönülden icra eden değerli öğretmenlerimize, okul yönetimimize ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan değerli velilerimize saygı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kıymetli Öğrencilerimize de nice başarılarla dolu, sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyor, Bakü’deki “Dünya Şampiyonası”ndan da gururla dönmelerini temenni ediyoruz. “

Editör: TE Bilişim