Cumartesi günü Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Turgutluspor’u konuk eden Manisa FK U17 takımı, sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma öncesi ikinci sırada bulunan takım, zirve takibini sürdürdü. Soma Linyit Stadı’nda Somaspor’un konuğu olan U19 takımı ise karşılaşmayı 5-1 kazanarak yoluna devam etti.  

Pazar günü Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmalarda ilk olarak U15 takımı sahaya çıktı. Grupta 33 puanla lider olan Fethiyespor ile karşı karşıya gelen takım, müsabakadan 3-1’lik net bir skorla galip ayrıldı ve liderle arasındaki puan farkını 3’e indirdi. Rakibine bu sezonki ilk mağlubiyetini yaşatan takım,  karşılaşma sonunda büyük bir sevinç yaşadı.  

Gruptaki en yakın rakibinin 1 puan önünde haftaya lider giren U16 takımı, Fethiyespor’u 2-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Bu sonuçla birlikte, Bölgesel Gelişim Ligleri 3. Grupta mücadele eden tüm takımlar, haftayı galibiyetle kapatmış oldu.

Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaları Futbol Altyapı Sorumlusu ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, Kulüp Genel Müdürü Alparslan Kaya, Futbol Altyapı Teknik Sorumlu Levent Bayraktar da takip etti.

Manisa FK'nın U15, U16, U17, U19 takımlarının maç sonuçları:

(U17) Manisa FK 3-1 Turgutluspor

(U19) Somaspor 1-5 Manisa FK

(U15) Manisa FK 3-1 Fethiyespor

(U16) Manisa FK 2-0 Fethiyespor

Editör: TE Bilişim