Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Play-Off Yarı Final'inde elenmenin şoku atlatıldı. Bülent Ataman görevinden ayrılırken, yönetim teknik heyetle devam etme kararı almıştı. Levent Devrim'in önümüzdeki sene de çalıştıracağı Manisa BŞBS'nin kadro kurmada önce mevcut oyuncularına yöneleceği öğrenildi. Birçok futbolcusuyla sözleşmesi sona eren yönetimin, sakatlandığı döneme kadar takımın en güvenilen ismi olan ve taraftarın sevgilisi haline dönüşen Semih Durmuş'a yaklaşımı da merak ediliyor. 2 sezondur takımın en istikrarlı futbolcusu olan 25 yaşındaki stoper, sakatlığını, sezonunu ve kulüpteki geleceğini sadece Haber Spor'a değerlendirdi. İşte Durmuş'un açıklamaları:

"BU KULÜP BUNU HAK EDİYOR"

Kendisi için sezonu değerlendiren Semih: "Bu takıma katıldığımdan bu yana kulübün gelişimini gözlerimle gördüm ve bu gelişimin içinde yer bulma fırsatı buldum. Manisa'ya en başta zaten bu hedefleri kovalayacak bir düzenin kurulduğuna inandığım için gelmiştim. Bir önceki sezon takım birbirine alışamadığı için motivasyonumuzu kaybetmiş ve aşağılara düşmüştük. Bu sene bunu yaşamadık. Sezon başı hedefimizi bir üst lig olarak belirledik ve odaklandık. Ben hem kendim adıma hem takımımım adıma iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Birçok maçta şanssızlıklar, son dakika golleri, hakem hatalarıyla karşılaşmamıza karşın hiç yılmadık, savaşmayı sürdürdük. Kırıkkale galibiyetinde yer aldıktan sonra kalan 7 hafta ve Play-Off'ta takımımda yer alamamak inanın kalbimi kırdı. Ben bu takımla bir üst lige çıkmak için kendime söz vermiştim ancak sakatlığım buna el vermedi. Yine de tüm sezon 25 maçta forma giydim ve 4 gol attım, sakatlığıma kadar bence iyi performans sergiledim. Benim olmadığım dönemde de takımım gerçekten çok takdir edilmesi gereken bir performans gösterdi ve dopdolu tribünlere oynadı. Bu sene bu işi buralara kadar getirmiş bir takım olarak önümüzdeki sezon da aynı motivasyon ve hedefle oynarsak bu kulüp daha üst seviyelerde oynayacaktır. Samimi söylüyorum; Bu kulüp bunu hak ediyor." dedi.
"HİÇ PROBLEMİM KALMADI"
Sakatlığıyla ilgili gelişmeyi anlatan Semih: "Sakatlandığımda elbette hem bireysel olarak sergilediğim istikrarlı bir görüntüyü bozduğum hem de takımımı yalnız bıraktığım için üzüldüm. Bir insan için ve özellikle bir sporcu için en önemli şey sağlık. Hiç zaman kaybetmeden ameliyat oldum ve çalışmalara başladım. Gerçekten zor bir süreçti. Takımım maçlar yaparken ben hemen bir sonraki sezona yetişebilmek için çok çalıştım ve çok da faydalı oldu. Şu an sakatlığımla ilgili hiçbir problemim kalmadı. Topla çalışmalar olsun, koşular olsun her türlü antrenmanımı bireysel olarak yapıyorum. Bu sezon sonunu iyi geçirerek yeni sezona hazır gireceğim. En kötü ihtimalle Eylül ayında her zamanki Semih'i göstereceğime emin olabilirsiniz." dedi. 

"KALMAK İSTERİM"
Takımdaki geleceğiyle ilgili de konuşan yetenekli stoper: "Ben geldiğim günden bu yana Manisa'da ve Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde bulunmaktan dolayı çok memnunum. İlk senemde 34, bu sene sakatlığıma karşın 25 kez forma giydim. Burada güzel bir düzenim var ve alıştığım, benimsediğim bir kulübüm var. Sakatlığımdan sonra açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım. Beni arayan, durumumu soran ya da sözleşme konusunda konuşan olmadı. Ancak takımın Play-Off çabaları olsun, yönetim seçimi olsun, hoca seçimi olsun yoğun bir dönem olduğu için anlayışla karşılıyorum. Eğer Manisa BŞBS yönetimi benimle devam etmek isterse burada kalmayı isterim. Burası artık yuvam diyebileceğim bir yer. Sezon içindeyken üst liglerden isteyenler oldu ancak kalmayı tercih ettim. Şimdi sözleşmem bittiğinden dolayı elbette isteyen takımlar var ancak ben önceliğimi mevcut kulübüme veriyorum. Beni takımda görmek isterlerse ben de kalmak isterim. Her şeyin hayırlısı olur inşallah." şeklinde sözlerine son verdi. 

 
Editör: TE Bilişim