ÖZEL HABER: Hakan AĞAR
BAL Ligi'nde Alaşehir Belediyespor deplasmanında aldığı 1 puanla grubunda 2 maç kala liderliğini garantileyen Turgutluspor, buna karşın gazdan ayağını çekmedi. Daha çok oynamayan oyuncuların şans bulduğu maçta Yeşilovaspor'u 2-1 mağlup eden kırmızı siyahlılarda Berkay ve Samet'in gösterdiği performans taraftarın beğenisini topladı. Şu ana kadar gol attığı maçlarda takımının puan kaybı yaşadığını görmeyen Samet Samancı, özel açıklamalarda bulundu. Sezon başında Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan Turgutluspor'a gelen Samet, geçen sezon yaşadığı ağır sakatlığı atlatarak, attığı 6 kritik golle Kasaba'nın en önemli gol silahlarından birisi haline gelmişti.
O ATIYORSA, SORUN YOK
Son oynanan Yeşilovaspor maçında bu sezon ilk kez 90 dakika sahada kalan Samet, takımı 1-1'e razıyken son dakikalarda yine sahneye çıktı ve Kasaba'ya galibiyeti getiren golü kaydetti. Daha önce de Erdekspor galibiyetinde 80., Karabiga Belediyespor galibiyetinde 70. dakikada golünü kaydeden Samet, takımının direkt 9 puan toplamasını golleriyle sağladı. Bunun haricinde Ayvalıkgücü maçının 90, Gaziemir Gençlik maçının 71 ve 90. dakikalarında golleriyle rakip fileleri sallayan Samet, son dakikalarda takımının hücumdaki itici gücü olduğunu kanıtladı. Kadroda 1966 dakikada 10 gol atan Ferdi ve, 1820 dakikada 8 gol atan Kaan'ın ardından, sadece 635 dakika oynamasına karşın 6 gol atarak fark yaratan Samet, Hakan Şapçı'nın joker golcüsü oldu. 
"KENDİMİ HER ZAMAN HAZIR TUTUYORUM"
Yeşilovaspor maçında attığı golün ardından özel açıklamalarda bulunan Samet, takımına katkıda bulunmaktan ötürü mutlu olduğunu belirtti. Maçın ardından konuşan Samet: "Takımıma direkt katkıda bulunduğum için çok mutluyum. Bu sezon çoğunlukla hocam beni maçın ilerleyen bölümlerinde tercih ediyordu ancak bu maçta 90 dakika forma giydim ve iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Golümle galibiyeti getirmekten dolayı çok keyifliyim ancak daha da çok gol bulabilirdim, olmadı. Kendimi her zaman hazır tutmaya çalışıyorum ve bunun meyvesini gol ve galibiyetle almak çok güzel." şeklinde konuştu. 

"TEK AMACIM TURGUTLUSPOR FORMASINI 3. LİG'DE GİYMEK"

Kadroda az süre bulduğunun sorulması üzerine Samet: "Bizim takımımızda sen-ben diye birşey yok, biz varız. Futbol bir takım oyunu ve biz iyi bir takımız. Elbette formayı daha fazla giymeyi isterim ancak bunun kararını verecek kişi hocamdır, kendisinin kararına saygı duyuyorum. Ben de bana gelen sürede elimden gelenin en iyisini vererek faydalı olmaya çalışıyorum. Benim tek amacım kupayı kazanıp, Turgutluspor formasıyla 3. Lig'de forma giyebilmek. Bunun olması için sezon başından beri çalışıyoruz ve artık yolun sonuna geldik. Ligde son oynayacağımız maçta da galibiyet alıp, bu ritmimizi ve moralimizi sürdürmek istiyoruz ancak elbette artık Play-Off'u düşünüyoruz ve hazırlanıyoruz. Ben bana gelen sürelerde takımımı daha iyi yapabiliyorsam ne mutlu bana." dedi.

"HEDEFE ÇOK YAKINIZ"

Sezonu kupayla tamamlayacaklarını belirten Samet: "Bunu sezon başından beri hocamız olsun, başkanımız olsun defalarca söyledi; Biz o kupayı Turgutlu'ya getireceğiz. Sezon boyunca hep üstün olan takımdık. Daha bu takım ilk kurulduğunda belirlediğimiz hedefe artık çok yakınız. Play-Off'ta da bu performansı devam ettirip, kupayı kaldıracağımıza eminim. Ben de tek hedefimize odaklandım ve bunun dışında birşey düşünmüyorum. İnşallah son maçımızı da hayırlısıyla oynayıp, ardından gözümüzü Play-Off'a çevireceğiz. Orada da takımımın bana ihtiyacı olması durumunda en iyi performansımı vermeye hazırım. Bu kulübü hak ettiği noktaya taşımak tek hedefimiz. " şeklinde sözlerine son verdi. 

 
Editör: TE Bilişim