Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 55 puanla lider olan Manisaspor, üç haftalık kötü gidişine Keçiören deplasmanında ‘dur’ demek istiyor. Son üç maçta 8 puan kaybeden Tarzan, pazar günü oynayacağı zorlu karşılaşmaya odaklandı.

BAŞKENT EKİBİNE 3’TE 3 YAPTIK

Siyah-Beyazlılar, Karagümrük mağlubiyetinin şokunu atlatırken, zirvedeki rakiplerinden Keçiörengücü deplasmanında kazanarak hem rakibini yarışta saf dışı bırakmak hem de zirvede rahatlamak istiyor. Keçiörengücü’nün 46 puanı bulunuyor. Manisaspor ile Keçiörengücü bugüne dek 3 kez karşılaştı. Manisaspor ikisi kupa ve biri lig olmak üzere tüm maçları kazanmayı bildi. Başkent ekibi ile ilk maçlarını geçen sezon Türkiye Kupası gruplarında oynayan Manisaspor, Manisa’da konuk ettiği rakibini 1-0 yendikten sonra deplasmanda da 2-1 mağlup etmişti. Bu sezon ligde 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan maçı da Manisaspor, son dakikada Timur Karagülmez’in golüyle 2-1 kazanmıştı.

BURAK TAŞKINSOY YÖNETECEK

Pazar günü saat 13:30’da oynanacak maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Burak Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını Yunus Taşkın ve Ufuk Uğurlu yönetecek. Maçın 4. hakemi ise Oğuzhan Uğurlu.
 

 
Editör: TE Bilişim