ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisaspor’da haftalar sonra alınan galibiyet, teknik heyeti ve futbolcuları son derece morallendirdi. Büyükşehir Gaziantep maçında da çıkışı sürdürmek isteyen Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörü Sait Karafırtınalar, hem fiziksel, hem oyunsal hem de mental anlamda artık her takıma kafa tutabilecek düzeye geldiklerini söyledi.

“DİRENCİMİZ GİDEREK YÜKSELİYOR”
“İlk geldiğimizde takımda fiziksel anlamda düşüş vardı” diyen Karafırtınalar, “Son haftalarda özellikle bu sorunu çözmeye çalıştık. Şimdi giderek yükselen bir direncimiz var. Denizli galibiyeti de çok iyi moral kattı ve üzerimizdeki stresi attı. Mental anlamda da iyiye gidiyoruz. Oyunsal anlamda ise biraz daha geliştirmemiz gereken şeyler var. Fiziksel anlamda son idmanı yaptık, artık bundan sonra taktiksel çalışmalara daha çok ağırlık vereceğiz. Takımımın gidişatından memnunum. Artık her takıma kafa tutabilecek gücümüz var” dedi.

“1 GOL 1 PUAN ÇOK DEĞERLİ”
Kaybetmemenin ne kadar önemli olduğunu bu hafta itibarıyla gördüklerini kaydeden Karafırtınalar,“Samsun beraberliğinde yoğun eleştiri aldık ama dönüp baktığımızda bizim için değerli oldu. Takım iki sene önce 1 golle lige veda etti. 1 gol,1 puan bile çokdeğerli. Kaybetmemek de güzel. En azından seri bozulmuyor. Bu yüzden bunları düşünmek lazım. Ama sıralamaya bakıldığında Antep maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Metin Diyadin geldikten sonra Antep takımı da değişti. Onların da direnci biraz arttı. Rakibi sürekli analiz ediyoruz, elimizdekinin en iyisiyle sahaya çıkmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİ BİZE GÜÇ VERDİ”
Denizlispor maçında taraftarların desteğinin takıma artı direnç kattığını anlatan Karafırtınalar, Antep maçında da destek beklediklerini ifade ederek, “Denizli’de coşkulu bir kalabalık vardı. Taraftarımız olamasaydı, bu kadar direnç olamayabilirdi. Taraftarların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Hepsine teşekkür ediyorum. Eleştireceklerse de maçtan sonra eleştirsinler” şeklinde konuştu.

 
Editör: TE Bilişim