“BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAYAMADIK”

Takımın küme düşmesinde en önemli faktörleri sıralayan Tok, “Birlik ve beraberliği sağlayamadık. Amaçları neydi bilmiyorum ama bana bu görevi zamanında vermediler. Herkes kendi menfaatlerini düşündü. Takımın menfaatlerini düşünen olmadı. Ekonomik sıkıntıların çözülememesi de takımın bu noktaya gelmesinde önemli etkendi” diye konuştu.

“MANİSASPOR ZOR DURUMDAYKEN OYNAYIP OYNAMAMAYA BAKMADIM”

Hüseyin Tok, sezon boyunca birçok haksızlığa uğramasına rağmen Manisaspor’un menfaatleri için sustuğunu ifade ederek, “Burası benim memleketim. Burayı gönülden sevdiğim için son güne kadar bu takım için her şeyimi vereceğimi, en baştan beri söylüyordum. Benimki sözde değil özde oldu. Saha içinde de saha dışında da bu takım için maddi manevi her şeyimi verdiğimi düşünüyorum. Manisaspor zor durumdayken, oynayıp oynamamaya bakmadım. Yeri geldiğinde genç takımda bile oynatmadıkları dönemler oldu ama sırf Manisaspor sevgisinden dolayı sesimi çıkarmadım. Yeri geldi, çok haksızlığa uğradım. Kendimi kanıtlamışken, 1. Lig’den, Süper Lig’den takımlar istediğinde bile bu takımı bırakmadığım anlar vardı. Bu sene hak etmediğim haksızlıkları yaşattılar. Sezon başından beri bu takıma zarar getirecek bazı haklarım olmasına rağmen bunların hiçbirine tenezzül etmedim. Oynasam da oynamasam da bulunduğum konum itibarıyla takım içindeki görevimi zayıf düşürseler bile Manisaspor’un yaşaması için ne gerekiyorsa yaptım. Bana yapılanların hepsinin karşısında duracak gücüm vardı ama o günkü şartlar Manisaspor menfaatleri adına susmam gerektiğini gösteriyordu. Yeri geldiğinde oynayacağım haftada başka arkadaşımın oynaması için fedakarlık yaptım. Özellikle geçen sezon bu takımın ligde kalması için yoğun çaba sarf etmiştim” şeklinde konuştu.

“FUTBOLCULARI EN İYİ TANIMLAYAN TARAFTARLARDIR”

Taraftarların kendisine verdiği sevgiye layık olmaya çalıştığını da sözlerine ekleyen Tok, “Bunca yaşadığım haksızlıklar karşısında Manisa halkından ve taraftarlarından bana inanılmaz bir değer var. Bu değere layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu ülkede futbolcuları en iyi tanımlayan kişiler taraftarlardır. Onlar menfaati olmadan bu kulübü destekleyen kişilerdir. Takımı karşılıksız canı gönülden severler. Onların gönlünde taht kurmak benim için özeldir. Her zor zamanımda benim yanımda oldular. Manisaspor’un bu durumda olmasına çok üzülüyorum. Bu durum beni derinden yaralıyor. Çünkü ailecek bu şehirde yaşamaya karar verdik. Eşim burada dükkan açtı. Benim her zaman önceliğim Manisaspor’dur” dedi.

(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim