Büyükşehir’de 4 kadro dışı!..

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI 

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da 4 futbolcu ile yolların ayrılması gündemde. Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçının ardından takım kaptanlarından Suat Avcı ve Engin Ün ile geçen sezon ki şampiyonlukta rol oynayan Şerif Ali Eğilmez ve Serhat Çiçek’in kadro dışı bırakıldığı kaydedildi. 

SUAT’IN OYUNDAN ALINMASI PATLAK VERDİ 

Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçında kaptan Suat Avcı’nın maça yedek başlatılmasıyla başlayan olaylar silsilesi, Eriş’in tecrübeli oyuncuyu 23’te oyuna alıp 75’te tekrar oyundan almasıyla başladı. 75. dakikada sahayı üzgün terk eden ve direkt soyunma odasına giden Suat Avcı’nın maçın sonunda soyunma odasında kadro tercihindeki etkisi olduğunu düşündüğü yardımcı antrenör Özgür Polat’la tartıştığı, bu tartışmanın ardından Suat’ın kadro dışı bırakıldığı, bu olaya zincirleme olarak Şerif Ali Eğilmez, Engin Ün ve Serhat Çiçek’in de kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. 

İLK 5 HAFTADA BU KAOS DÜŞÜNDÜRÜCÜ 

Eriş’in Bodrumspor maçının ardından “Suat ve Safa’nın performanslarını beğenmedim. Artık BAL Ligi’nde değiliz. Eğer yukarıları hedefliyorsak bütün oyuncular bizim istediğimiz düzeyde olmalı ” açıklamasıyla bu olayların cereyan etmesi, gelecek için soru işaretlerini beraberinde getirdi. Görevden alınan Şapçı ile gönül bağı olan bazı oyuncuların teknik direktör değişiminden rahatsız oldukları ileri sürülüyor. Yönetimin bu kaosu dindirmek için acilen toplantı yaptığı kaydedildi.

Editör: TE Bilişim