ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisaspor’un 1-0 kazandığı Elazığspor maçında kaleyi koruyan Yağızcan Akyürek, gösterdiği performansla alkışlanmıştı. Maçtan sonra sevinç gözyaşları döken 18 yaşındaki file bekçisi, tarifsiz bir duygu yaşadığını söyledi.

“HEDEFİM SÜPER LİG”
Verilen görevi boşa çıkarmadığı için mutlu olduğunu kaydeden Yağızcan, “Çok iyi bir kamp dönemi geçirdim. Transfer yasağı kalkmazsa kaleye geçeceğim söyleniyordu. Ve öyle de oldu. Verilen görevi layıkıyla yapmaya çalıştım. Başlangıçta çok heyecanlıydım ancak daha sonra topu elime aldığım ilk andan itibaren stresi üzerimden attım. Aslında fazla iş düşmedi. Bunun sebebi önümde oynayan abilerimin müthiş performansıydı. Çok mutluyum. Maçtan sonra duygu patlaması yaşadım. Destek olan herkese çok teşekkür ederim. Bu daha başlangıç. Büyük hedefler için daha da çalışmam gerekiyor. İdolüm Muslera. Manisaspor formasıyla Süper Lig’de oynamak ve milli takımın kalesine yükselmek istiyorum” dedi.

“HOCALARIMIN EMEĞİ BÜYÜK”
Buralara gelmesinde kendisine emek veren hocalarının payının büyük olduğunun altını çizen Yağızcan, “Semih Küçükatalay, Ali Kaymaz, Hayrettin Demirbaş, Akın Dağdelen ve Şanver Göymen hocalarımın üzerimde emekleri var. Hepsinden Allah razı olsun. Ailem de her zaman yanımda. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim