ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Taekwondo İl Temsilciliği’nin organizasyonunda gerçekleşen Liselerarası Taekwondo İl Seçmesi’nde sporcular, antrenörler ve velilerin aynı yerlerde olması, ortaya düzensiz bir tablonun çıkmasına neden oldu. 75. Yıl Gençlik Merkezi’nde düzenlenen seçmelerde salonun ebatlarının dar oluşu nedeniyle hem antrenörler hem sporcular hem veliler hem hakemler oldukça zor anlar yaşadı.

ORHAN KARSLI İSYAN ETTİ

Sabah 08:00-09:00’da sona ermesi gereken tartılar, 10:30’da gerçekleştirilirken, müsabakalar ancak 12:30’da başlatılabildi. Müsabakalar güç bela 19:00 sularında sona erdi. Söz konusu yoğunluk ve sıkışıklık nedeniyle oturacak yer ve tribün olmadığı için sporcular, zaman zaman yere oturarak müsabakalarını beklerken, antrenörler de bu duruma sosyal medyadan tepki gösterdiler. Soma Taekwondo İhtisas Spor Kulübü Antrenörü Orhan Karslı, yaşanan sıkıntıyı özetleyen fotoğraflar paylaşarak, “Rezillikler içinde. Sporcular, veliler, öğretmenlerimiz yerlerde. Başarı bekliyoruz. Manisa ili ve ilçelerinde başka salon mu yok anlamak mümkün değil. Yandaki Atatürk Spor Salonu boş bir şekilde beklerken… Saat 12:10 daha kuralar çekilecek!” diye isyan etti.

BUDAK: “PROGRAMI ÖNE KAYDIRDIK”

Taekwondo İl Temsilcisi Gökay Budak, hafta içinde Antalya’da düzenlenecek milli takım kampına 5 sporcunun katılacağının altını çizerek, liselerarası il seçmesinin programını bu sebeple öne kaydırdıklarını söyledi. “Program yoğunluğumuz vardı” diyen Budak, “Programı öne çektiğimiz için böyle bir sıkışıklık oldu. Diğer salonlar da doluydu. Sporcularımız, hafta içinde milli takıma gidecekti. Onların da seçmeye katılmalarını uygun gördük. Her ikisine katılsınlar istedik” dedi.

Editör: TE Bilişim