Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta heyecan başlarken, Horozköyspor ile Somaspor’un kapışması nefesleri kesti. Şampiyon adaylarından Somaspor, son dakikada bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrıldı ve sezona üç puanla başladı.

İLK YARI SOMASPOR ÇOK ETKİLİYDİ

Maçın 10. dakikasında İbrahim Çıdamlı’nın frikik golüyle öne geçen Somaspor, devreye kadar 3-4 net gol fırsatından yararlanamadı. Ev sahibi Horozköy ise ender geliştirdiği atakta Mehmet Kavazoğlu ile golü bulamadı. İlk yarı Somaspor’un üstünlüğüyle bitti.

EV SAHİBİ AYKUT’LA KARŞILIK VERDİ AMA…

İkinci yarıya daha istekli başlayan Horozköy, 48’de kornerde Aykut’un kafasıyla skora denge getirdi. Bu dakikadan sonra iki takım da çok fazla net pozisyon üretemezken, 90. dakikada ceza sahası içinde oluşan karambolde çizgiyi geçti-geçmedi tartışmaları eşliğinde hakem Bahadır Başalı gol kararı verdi. Horozköysporlular, bu gole uzun süre itiraz ederken, maç da bu golle Somaspor’un 2-1 galibiyetiyle son buldu.

HOROZKÖYSPOR’DAN ANLAMLI PANKART

Karşılaşmayı bine yakın futbolsever izledi. Somaspor’u ise 200’e yakın taraftar destekledi. Zaman zaman iki takım taraftarları arasında gergin anlar yaşandı. Horozkösporlu futbolcular sahaya “teröre karşı birlikteyiz” pankartıyla çıktı ve büyük alkış aldı. Ligin ikinci haftasında Horozköyspor, haftayı hükmen Kütahya Kümaşspor galibiyetiyle geçecek. Somaspor ise Erdekspor’u konuk edecek.

 

HOROZKÖYSPOR:1

SOMASPOR:2

Stad: Ertuğrul Dilek

Hakemler: Bahadır Başalı*, Mehmet Koray Ürer* Murat Tuğberk Curbay*

Horozköy: Harun* İlker** Rıdvan*(Dk.45 İsmail**)Yakup**İbrahim** Mustafa**(Dk.65 Ferhat*) Alper Tolga**Halit** Mehmet Çelen* Aykut **(Dk.75 İbrahim Korkmaz*)Mehmet Kavazoğlu*

Somaspor: Özcan** Levent*** Turan Burak** Gökay*** Cem** (Dk.75 Resul Furkan**)Mehmet** Recep** İbrahim Süleyman**(DK.55 Alper**) Musa** Ersan* (DK.45 Muhammet Ali**)

Sarı Kart: Harun (Horozköy)-Süleyman-Cem (Somaspor)

Gol: Dk.10 İbrahim- Dk.90 Muhammet Ali (Somaspor)-Dk.48 Aykut(Horozköy)

Mustafa TATLI

Editör: TE Bilişim