PTT 1'inci Lig'deki İzmir temsilcisi Göztepe'nin pazar günü 1461 Trabzon'u Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırladığını hatırlatan Taner Taşkın, "İzmir'den 4000 kişi gelip maçı seyretti. Manisa'da her yer sarı kırmızılı taraftarlarla doluydu. İnsanlar tribün şovu izlemekten sahaya konsantre olamadı" dedi.

Kendilerinin de şampiyonluk yarışı verdiğini hatırlatan Taşkın, "Göztepelilerin yarattığı tabloya çok imrendim. Artık Manisaspor taraftarının da eline atkısını, formasını alarak stada gelmesini ve takımını desteklemesini bekiyoruz" diye konuştu. Bucaspor deplasmanında daha istekli olan tarafın kazandığını belirten Taner Taşkın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her hafta ayrı bir sınav ve biz son sınavda başarısız olduk. Devrenin sonuna 2 maç kaldı. Bu hafta evimizde ligin en pahalı takımlarından Gümüşhanespor'u yenerek tekrar çıkışa geçeceğiz."

PRİM İSYANI

Manisaspor'da futbolcuların Bucaspor karşısındaki kötü performansına geciken primlerin yol açtığı iddia edildi. Ekonomik sıkıntı içindeki siyah-beyazlılarda yönetimin Ankaragücü ve Aydınspor 1923 galibiyetlerinin primlerini söz vermesine rağmen ödemediği, bunun da takıma olumsuz yansıdığı belirtildi. Peşinat ve transfer taksitlerini alamayan futbolcuların prim ödemelerine güvendiği belirtildi.



 

Editör: TE Bilişim