Manisa'ya bu sene yeniden basketbol heyecanı geliyor. Bu sene Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor kurduğu önemli kadroyla dikkat çekiyor. Birçok tecrübeli ve genç oyuncuyu biraraya getiren Belediye, şampiyonluk grubuna kalmak için önde gelen takımlar arasında yer alıyor. Bu önemli kadroda dikkat çeken oyuncuların biri de Kağan Kavraal olarak görünüyor. 23 yaşındaki yetenekli oyun kurucu geçtiğimiz sezonu Antalyaspor'da Final Grubu'na çıkarak geçirmişti. Daha önceden de Boluspor ve Kepez Belediyespor formalarıyla geçiren genç yetenek, bu sene Manisa Büyükşehir Belediyespor adına ter dökecek. Yeni sezon çalışmaları sırasında özel açıklamalarda bulunan Kağan, bu sezonun kendisi ve takımı adına çok başarılı geçeceğine inandığını söyledi. İşte Kağan'ın açıklamaları:
"İYİ BİR KADROMUZ VAR"
Takımın geç kurulmasına karşın iyi bir takım oluşturulduğunu belirten Kağan: "Lige kısa süre kalmasına karşın iyi bir kadronun biraraya getirildiğini düşünüyorum. Bireysel olarak baktığınızda kariyerinde çok önemli takımlar bulunan takım arkadaşlarım var. Tecrübeli ağabeylerimizden olabildiği kadar yararlanmak ve oyunlarından kendimize katkı sağlamamız lazım. Bu iyi kadroyla başarılı bir sezon geçireceğimize inancım tam." dedi. 
"PATLAMA SEZONUM OLACAK"
Bireysel olarak iyi bir sezonun önünde olduğunu söyleyen yetenekli guard: "Oyunumun artık olgunluk yaşına geldim ve performansımı yukarıya çekmem gerekiyor. Sezon başı itibariyle başarılı bir grafik çiziyoruz. Basketbol elbette bir takım oyunu, tüm oyuncuların performansı birbirini bağlıyor. Bu sene bireysel olarak patlama sezonumu geçirip, takım arkadaşlarımla beraber iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Manisa Büyükşehir Belediyespor'u ve Manisa şehrini en iyi şekilde temsil edeceğiz." dedi. 
"ŞAMPİYONLUK HEDEFİ ÇOK NORMAL"
Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşabileceklerini söyleyen Kavraal: "Böyle kariyerli ve yetenekli bir kadromuz olduğundan dolayı sezon sonuna şampiyonluk hedefi olması çok normal. Ben önce şampiyonluk grubuna kalmak ve daha sonra bir üst lige adım atmak istiyorum. Bu sene öncelikli hedefim takım arkadaşlarımı oyunun içine daha çok dahil edip, daha çok asist yapmak olacak. Sezon sonu şampiyonluğa ulaşacak gücümüz var." dedi. 
"BİZİ YALNIZ BIRAKMAZLAR"
Son olarak taraftara seslenen genç oyuncu: "Geçen sezon oynadığım Antalyaspor'da taraftar sayısı az olarak başladık. Ancak haftalar içinde hem oyunumuz hem performansımızı yukarıya çekince taraftar da bizi yalnız bırakmadı. Manisa'da da büyük bir basketbol potansiyeli olduğunu biliyorum. Bence ligin başında oynayacağımız iyi oyun taraftarı da tribüne çekecektir. Taraftar oyunumuzu gördükten sonra bizi de yalnız bırakmayacaktır. Tüm Manisa sporseverini maçlarımıza, bizi desteklemeye davet ediyorum. Herkesi gururlandıracak ve heyecanlandıracak bir takım olmak için çalışıyoruz." dedi. 
Editör: TE Bilişim