Ziraat Türkiye Kupası'nda Keciörengücü'nü deplasmanda 2-1 yenerek son 16'ya kalan Manisaspor’da hedef Tuzla engelini aşıp üç büyüklerden birisiyle eşleşmek. Teknik Direktör Taner Taşkın, "Son 16 turunda Tuzlaspor ile eşleştik. İstanbul temsilcisi ile deplasmanda oynayacağımız tek maçı kazanıp, son 8 arasına kalmayı hedefliyoruz" dedi.

TUZLASPOR TEHLİKELİ RAKİP

Manisaspor’un son 16’daki rakibi Tuzlaspor, Süper Lig’in ve PTT 1.Lig’in güçlü ekiplerinin bulunduğu A Grubu’nu resmen süpürdü. Spor Toto 3.Lig 1.Grup ekibi, grubu 4 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyetle 13 puanla tamamladı. Son maçına kadar grupta mağlubiyeti bulunmayan Tuzlaspor tek mağlubiyetini grupta liderliği garantilemiş olarak çıktığı Sivasspor karşısında aldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye’yi deplasmanda 3-2 kendi evinde 2-1 mağlup etti. Gaziantep ile deplasmanda 2-2 berabere kalırken evinde 2-1 kazandı. Sahasında Sivasspor’u 3-1 gibi flaş bir skorla geçen Tuzlaspor tek mağlubiyetini son maçında 3-0’la Sivasspor’dan aldı.

LİGİNDE ZİRVEYE OYNUYOR

Kupada kendi ayarının üzerinde takımların bulunduğu grubu zirvede tamamlayarak bir üst turda Manisaspor’un rakibi olan Tuzlaspor mücadele ettiği Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta da zirveye oynuyor. Burada da başarılı bir grafik sergileyen ekip lider Darıca Gençlerbirliği’nin 2 puan ardında 38 puanla 2. sırada yer alıyor. İstanbul ekibi çıktığı 19 lig maçında sadece bir mağlubiyet aldı.

Editör: TE Bilişim