Manisaspor için çok özel bir gün bugün… Siyah-Beyazlılar, ligin son haftasında ligde bir iddiası bulunmayan Sivas Belediyespor’u yenerse PTT 1. Lig’e doğrudan yükselecek. Şehirde şampiyonluk kutlamaları için gerekli tüm hazırlıklar yapılırken, 19 Mayıs Stadyumu’da adeta gelin gibi süslendi. Saat 15:30’da başlayacak maçı Ordu bölgesi hakemi Volkan Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını Mehmet Şengül ve Mustafa Gül yapacak. Maçın 4.hakemi ise Adem Karakaya. Tarzan’da Erdi’nin cezası sona erdi. Tedavisi süren Barbaros’un durumu ise maç saatinde kesinlik kazanacak. 
KENDİ İŞİMİZİ KENDİMİZ GÖRELİM 
Kocaeli Birlikspor’un 2 puan önünde son haftaya giriş yapan Manisaspor, rakiplerinin ne yapacağına değil de kendisinin ne yapacağına konsantre olmuş vaziyette. Futbolcular, böylesine tarihi bir fırsatı kaçırmak istemezken, erken dakikalarda bulacakları golle maçı koparmayı planlıyor. 
BİLETLER TÜKENDİ GİBİ 
Manisasporlu taraftarlar da tarihi maça hazır. Salı gününden bu yana 2 TL’ye satışa sunulan biletlere ilk günden yoğun ilgi gösteren Tarzanlar, şampiyonluğa tanık olmak istiyor. Karşılaşmanın Tarzan Tribünü, Kapalı Tribünü, Gediz Kale Arkası ve VİP biletlerinin tamamen tükendiği öğrenildi. Spil Kale Arkası biletlerinin ise maç günü tamamen tükenmesi bekleniyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, 5 bin bilet satın alarak okullara dağıtım yapmıştı. 16 bin 500 seyirci kapasitesi olan Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda büyük heyecan yaşanacak.
Editör: TE Bilişim