ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, geçtiğimiz çarşamba günü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle amatör kulüplere malzeme desteğinde bulunmuştu. Lescon’un katkılarıyla organize edilen törene amatör spor kulübü yöneticileri ve antrenörler neredeyse tam kadro katılmışlardı. Ancak söz konusu dağıtım töreni, hiç bu kadar buruk bir havada geçmemişti.

“HAYAT NE GARİP” DEDİRTTİ

Neredeyse her yıl geleneksel olarak amatör kulüplere yönelik yapılan malzeme dağıtım töreninin, Alaybey İdmanyurdu Başkanı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticisi Ali Ünlü’nün toprağa verilecek saatlere denk gelmesi yürekleri dağladı. Ali Başkan bir gün önce hayata gözlerini yummuş, cenazesi ise öğle namazına müteakip Hatuniye Camii’nden kaldırılacaktı. Oysa hayat devam ediyordu. Cenaze namazından önce saat 11:30 sularında spor sevdalısı bir vekil, amatöre desteğin devam edeceğini anlatıyordu, ASKF Başkanı ise desteklerinden ötürü kendisine plaket takdim ediyordu. Cenazenin yıkandığı esnada “hayat ne garip” dedirten bir malzeme dağıtım töreni gerçekleşmişti…

GÖKHAN ÇAPAR MALZEMELERİ TESLİM ALDI

Alaybey İdmanyurdu Antrenörü Nihat Koşar, cenaze işlemleri nedeniyle törendeki yerini alamadı, bu yüzden törenden önce Manisa Gençlerbirliği Antrenörü Gökhan Çapar’dan malzemelerinin alınması için destek istedi. Kulüp kaşesini alan Çapar’da üzerinde emeği olan Ali Başkan’ın hatırasına seve seve sahip çıktı.

“SABAHA KADAR SÜRSE DE BEKLERDİM”

Manisa Gençlerbirliği Antrenörü Gökhan Çapar, Ali Ünlü’nün kendisi üzerinde büyük emeği olduğunu belirterek, “Ali başkanı ikinci babam olarak görüyordum. Beni bu camiaya katıp amatör sporla tanışmamı sağladı. Nihat hocam cenaze işleri ile ilgilendiği için benden ricada bulundu. Seve seve kabul ettim. Tören sonrası malzemeleri kendisine teslim ettim. Sabaha kadar sürse de orada beklerdim. Sırtımda bile taşırdım o malzemeleri. Hep birlikte emanetine sahip çıkacağız.  Manisa Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak hem Ali abinin adını yaşatmak hem de büyük emekler verdiği kulübü Alaybey İdmanyurdu’nu yaşatmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim