Manisaspor, Tuzlaspor engeline 1-0’la takılarak 6 hafta sonra yenilmiş oldu. En son İnegölspor’a Manisa’da 4-3 yenilen Siyah-Beyazlılar, sırasıyla Eyüpspor (1-2), Tarsus İdmanyurdu (2-1), Büyükçekmece Tepecikspor (1-0), Ankara Demirspor (1-1), Kocaeli Birlikspor (3-0), Amedspor (1-3) maçlarından toplam 16 puan toplamıştı.
19 MAYIS’TA 2’NCİ YENİLGİ
Ligde 4’üncü yenilgisini alan Manisaspor, Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda ise 2’nci yenilgisini almış oldu. İçerde İnegöl’den sonra Tuzla mağlubiyeti alınırken, 0-0’lık Ankara Demirspor maçından sonra iç sahada gol atılamayan ikinci maç Tuzla oldu. Bu sonuçla Manisaspor ile Kocaeli Birlikspor arasındaki puan farkı 7’ye inmiş oldu. Tarzan, haftaya Play-Off mücadelesi veren Tokatspor’un konuğu olacak. Kocaeli Birlikspor ise Amedspor’un konuğu olacak.
PROTOKOL DOLDU TAŞTI
Manisaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan birlikte izlerken, protokolün dolu olması dikkatlerden kaçmadı.
TARAFTAR MAÇA GELDİ
Kocaeli Birlikspor maçına yakın bir taraftar kitlesi tribünlerdeki yerini aldı. Kapalı alt tribünün tamamı dolarken, Tarzan Tribünü’nün büyük bir kısmı da doldu. Karşılaşmanın ardından maçın hakem triosuna tepki vardı.
 
Editör: TE Bilişim