Bucalıların şehir olarak kenetlenip bir hafta boyu yaptığı organizasyonun stada nasıl yansıdığını hepimiz gördük. Şimdi halkı maça çekme ve takımı maça en iyi şekilde hazırlama sırası bizde! Bu hafta kenetlenmeyeceğiz de ne zaman kenetleneceğiz? Manisaspor Yönetimi, bilet+passolig kartını 1 TL yaptı. Takıma büyük moral veren 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği, halkı maça çekmek için organizasyonlarına devam ediyor. Şimdi asıl görev sırası bu şehri yönetenlerde!.. Pazar günü kapalı tribünün tamamen dolmaması için hiçbir sebep yok!

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor Pazar günü saat 16:00’da tarihi bir maça çıkacak. Play-Off’u hedefleyen Altınordu’yu konuk edecek olan Tarzan, bu maçı kazanarak bitime iki hafta büyük oranda ligde kalışını ilan etmek istiyor. Ev sahibi avantajını iyi kullanmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Manisalıları maça davet ederken, yönetim kritik maç öncesi passolig+maç biletini 1 TL yaparak ilk atağı yapmıştı. Buca maçı öncesinde yaptığı organizasyonlarla takıma büyük moral veren 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği de afişler bastırıp şehri maça çekmek için organizasyonlarına devam ediyor.

PASSOLİG’E YOĞUN İLGİ VAR

Yönetimin kampanyasına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Daha ilk günden 19 Mayıs Stadyumu Passolig gişesinde hareketlilik yaşandı ve kuyruk oluştu. Bugün sınırsız kart çıkacağı kaydedilirken, halkın passolig kartı alması için gerekli organizasyonlar yapılmalı. Sadece 1 TL’ye passolig+maç bileti alınmış olacak. Bu sabah 09:00’dan akşam 18:00’e kadar sınırsız sayıda passolig kartı çıkarılmayı bekliyor. Karşılaşmada Tarzan Tribünü ve kale arkaları açılmayacak. Hedef, 8 bin kişilik Kapalı Tribünü doldurarak statta harika bir ambiyans yapmak. Bu fırsat kaçmasın Manisa!

MANİSASPOR DÜŞERSE HEPİMİZ DÜŞERİZ

Bir puan altımızdaki Bucaspor’un 500 bin TL prim belirlediği bir lig ortamında artık herkes üzerine düşeni yapmalı. Yanı başımızda 3. Lig’e düşerek bizi üzen Turgutluspor’un örneği var. Pişman olmak istemiyorsak iş işten geçmeden kenetlenelim. Başta Manisa’daki maçlara fırsat buldukça gelen Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ile Manisaspor’a tarihi başarılar yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e büyük görev düşüyor. Sadece Valimiz, büyükşehir belediye başkanımızla sınırlı değil, Yunusemre İlçe Kaymakamı Yüksel Topal’a, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye, Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’na, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e de bu tarihi maç öncesinde görev düşüyor. Milletvekillerimiz, milletvekili adaylarımız da seçim çalışmalarını bir süre askıya almalı. Bu hafta o protokol tribünü dolup taşmalı, kurtuluşumuz için daha çok kenetlenmek zorundayız. Takımın idmanları ziyaret edilmeli, halkın maça çekilmesi adına anonslar yapılmalı… Hiç değilse bu hafta bunu yapalım! Unutulmamalıdır ki Manisaspor hepimizin ortak markası. MANİSASPOR DÜŞERSE HEPİMİZ DÜŞERİZ!

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim