Manisaspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 28 puanla ligin zirvesinde yer alırken, elde ettiği 8 galibiyetin 4’ünü geri dönüşlerden buldu. Ligin ikinci haftasında İnegölspor karşısında iki kez geriye düştüğü maçı 3-2 kazanan Tarzan, sırasıyla Tokatspor, Keçiörengücü ve Ankaragücü’nü 1-0 geriden gelip bulduğu gollerle devirmesini bildi. Ankaragücü deplasmanında ilk yarıyı 1-0 yenik kapatıp ikinci 45 dakikada Hasan Ahmet Sarı ve Savaş Yılmaz’ın golleriyle gülen Siyah-Beyazlılar, özellikle ikinci yarılardaki etkili oyunuyla sonuca gidiyor. 

8 GALİBİYET DE TEK FARKLI BİTTİ 

Ligin en çok maç kazanan takımı durumunda olan lider Manisaspor, şu ana kadar elde ettiği 8 galibiyeti tek farkla elde etti. Lige 1-0’lık Kartalspor galibiyeti ile başlayan Siyah-Beyazlılar, İnegölspor (2-3), Eyüpspor (1-0), Amedspor (2-1), Tuzlaspor (0-1), Tokatspor (2-1), Keçiörengücü (2-1), Ankaragücü (1-2) maçlarını da tek farklı neticelerle kazandı. 

HASAN AHMET LİGDE SİFTAH YAPTI 

Son haftalarda sıklıkla forma şansı bulan Hasan Ahmet Sarı, bu sezon ligde ilk golünü Ankaragücü ağlarına bıraktı. Tecrübeli forvet, Ziraat Türkiye Kupası’nda İstanbulspor deplasmanında fileleri sarsmış takımına bir üst turu getirmişti. Gol yollarındaki etkisiz kalmasıyla eleştirilen Hasan Ahmet, Ankara’daki golüyle takımı sırtlayan isimlerin başında geldi.

Editör: TE Bilişim