ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisaspor’un sezon başında Gençlerbirliği’nden kiralık olarak renklerine bağladığı ancak 10 hafta sonunda yollarını ayırdığı orta saha oyuncusu Dieudonne Gbakle, Başkan Abdullah Mergen’in komutasındaki Manisaspor’u bir mahalle takımına benzetti.

“BAŞKAN’IN FUTBOLLA ALAKASI YOK”
Elinden geleni yapmasına rağmen hiçbir zaman değer görmediğini ifade eden Gbakle, Başkan Mergen’in kulübü yanlış yönettiğini söyledi. “Manisaspor mahalle takımı gibi” diyen Malili orta saha oyuncusu, “Profesyonel kulüpte olması gereken özellikleri maalesef Manisaspor’da göremedim. Sanki bir mahalle takımı gibi kulüp havası var. Geldiğim günden bu yana sürekli düzensizlikler yaşandı ve hala da devam ediyor. Futbolcuların kafası rahat değildi. Başkan kafasına göre kulübü yönetiyor. Futbolla alakası yok. Tesiste yabancı oyuncuların yüzüne bakmayanlar vardı. Birkaç defa kadroya alınmayınca da her şeyi kafada bitirip ayrılık kararı aldım” dedi.

“FORMALAR BANYO FORMASI GİBİYDİ”
Takımın formasının bile olmadığını, banyo forması gibi forma giydiklerinin altını çizen Gbakle, “Bir formamız bile yoktu. Giyecek donumuz bile yoktu. Tayt konusunda sıkıntı yaşadım. Sadece bir tane tayt veriliyordu. Formalar banyo forması gibiydi” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim