Haber: Hakan AĞAR
Geçen hafta mutlak galibiyet parolasıyla gidilen Yeşil Bursa maçında alınan beraberlik, Manisa Büyükşehir Belediyespor'da moralleri bozdu. Deplasmanlarda oynadığı 11. maçta tam 8. beraberliğini alarak bu alandaki açık ara liderliğini daha da arttıran Belediye, hayal kırıklığını arkada bırakıp, kritik Çatalcaspor maçına odaklandı. 34'er puanda bulunan ve Play-Off'a en yakın 2 takım olan ekiplerin mücadelesinden 3 puan çıkartmak isteyen Belediye, evindeki dominant performansını sürdürmek istiyor. Ancak Çatalcaspor'da kolay lokma gibi görünmüyor. 
ÇATALCA BİR ÖYLE, BİR BÖYLE
Belediyespor'un evinde ağırlayacağı Çatalcaspor, 22 maçta aldığı 10 galibiye ve 4 beraberlikle 34 puan toplayarak ligin averajla 7. sırasında bulunuyor. Son hafta HAESK'i evinde 1-0 mağlup eden ekip, dengesiz bir performans gösteriyor. Ligde sadece 4 beraberliği bulunan ekip, bu alanda en az rakamı olan 2. takım olarak dikkatleri çekiyor. Son 10 maçında 5 mağlubiyet, 4 galibiyet ve 1 beraberlik yaşayan ekibin performansı her hafta değişiklik gösteriyor. HAESK galibiyeti öncesi Tire deplasmanından 1-0 mağlup ayrılan ekip, ondan öncek hafta Erbaaspor'u 3-2 mağlup ederken, yine bir hafta önce Bodrumspor'a mağlup olmuştu. Play-Off'a girmek için iddialı bir pozisyonda bulunan Çatalca, kendisi gibi sallantıda olan Manisa BBSK'yi mağlup ederek, yeniden ilk 6'ya girmek istiyor. Deplasman karnesi çok zayıf olan ekip, dış sahalarda oynadığı 10 maçta sadece 1 kez galip gelirken, 3 kez berabere kalıp, 6 kez de mağlup oldu. Takımda büyük gol sıkıntısı yaşanırken, deplasmanda toplamda sadece 4 kez gol atabilen ekip, kalesinde 16 gol görerek ligin en kötü deplasman takımı olarak dikkat çekiyor. 
PUAN KAYBI SEÇENEK DEĞİL
Bursa deplasmanında kaybedilen 2 puanla taraftarını yine üzen Belediye'nin evinde Çatalcaspor'u mağlup etmekten başka şansı yok. Seri yakalamayı bir türlü başaramayan Belediye, bu sallantılı dönemi evinde alacağı galibiyetle atlatmayı istiyor. Son iç saha maçından 5 gollü galibiyetle ayrılan ekip, evinde oynadığı maçlardaki pozitif futboluyla keyif veriyor. Evinde ligin en efektif takımlarından olan yeşil beyazlılar, 11 iç saha maçında 7 galibiyet aldı. 2 kez berabere kalıp, 2 kez de mağlup olan ekip, attığı 23 gole karşılık kalesinde 11 gol görerek iyi bir performans gösterdi. Maç öncesi konuşan teknik direktör Levent Devrim: "Zor bir maç bizi bekliyor. Aynı puandayız ve onlarında yukarılarıyla ilgili hedefleri var. Ama biz kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde iyi mücadele ederek inşallah maçı kazanacağız” demişti. Takımda Alper sarı kart sınırına takılırken, Burak Can kırmızı kart cezasını çekecek.  İşte Belediyespor'un muhtemel kadrosu şöyle: Umutcan, Bilal, Ender, Semih, Mehmet, Barbaros, Özgür, Engin, Samed,     Berkin, Ali. Kadroda küçük değişiklikler olması beklenirken, Ümit Tütinci'nin ne zaman sahaya çıkacağı da merak ediliyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor- Çatalcaspor mücadelesi yarın 13.30'da Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde yapılacak. Maçın hakemliklerini Koray Doğan, Hakan Eygü ve Ömer Lütfü Aydın yapacak. Maç Ege Türk TV'den canlı yayınlanacak. 
Editör: TE Bilişim