Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final 2. maçında Manisaspor ile karşılaşacak. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşma, 15 Nisan 2015 Çarşamba günü, saat 19.45’te başlayacak. Karşılaşma ATV’den naklen yayınlanacak.

Bunu da gördük!.. Manisaspor-Galatasaray maçı bilet satışlarına icra kanalıyla el konuldu. Mali yönden çok zor günler geçiren Siyah-Beyazlılar, ligin bitimine 7 hafta kala rahatlamayı düşündüğü para kaynağından da mahrum kalacak. Şimdi tek umut; AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’in Ankara temaslarından çıkaracağı kaynakta!

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’un çarşamba akşamı çeyrek final rövanş maçında konuk edeceği Galatasaray maçının bilet satış gelirlerine el konulduğu öğrenildi. Alacaklıların icralık ettiği Siyah-Beyazlılar, çok kritik dönemde gelecek paradan mahrum bırakıldı.

“BİRÇOK YERDEN HACİZLİYİZ”

Konuyu Manisaspor İkinci Başkanı Mustafa Karakaş’a sorduk. Karakaş, haciz işlemini doğrulayarak, “Sırada Reha Erginer’in borcu vardı. Müdahale edebilirdik ama sıradaki alacaklı alacağını alacak zaten. Parayı alsak biz ödeyecektik. Erginer’den sonra Isaac var, Fuchs var. Sırf orada değil federasyon, spor toto kaynaklı gelirler de hacizli” dedi. Galatasaray maçı öncesi VIP, Kapalı alt A ve B ile Tarzan tribününün 50 liradan, kale arkalarının ise 45 liradan satışa sunulduğunu kaydeden Karakaş, şu ana kadar biletlerin 2 bin civarında satıldığını, bu maçtan çok yüksek bir gelir beklemediklerini kaydetti.

UMUDUMUZ BAŞKENT!..

Geçen hafta Ankara’da bir takım temaslarda bulunan AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’in para probleminin yaşandığı bu dönemden takımı nasıl kurtaracağı merakla bekleniyor. Şu anda öyle bir dönemece girildi ki birçok şeyin çözülmesi, Başkan’ın Başkent temaslarında saklı.

Editör: TE Bilişim