Manisaspor İkinci Başkanı Mustafa Karakaş, eski oyuncuları Benjamin Fuchs’un avukatı kanalıyla 220 bin TL’lik alacağını istediğini söyledi. Öte yandan Başkan Mergen’in kaynak için Ankara’da olduğu kaydedildi

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’da geçmiş yönetimin çek kestiği ve alacakları ötelediği oyuncular birer birer mevcut yönetimin kapısını çalmaya devam ediyor. Geçen yönetimin takımın neredeyse tamamının alacaklarına karşılık çek kesmesi, uzun süre konuşulmuştu. Birçok oyuncuyla anlaşmanın yollarını arayan mevcut yönetimin ise kapıya dayanan eski oyuncularla orta yolu bulmak için çeşitli formüller hazırlayıp ve pazarlıklar yaptığı öğrenildi.

KARAKAŞ: “FUCHS 220 BİN TL’Sİ İÇİN BAŞVURDU”

Manisaspor İkinci Başkanı Mustafa Karakaş, eski oyuncuları Benjamin Fuchs’un avukatı kanalıyla 220 bin TL’lik alacağını istediğini kaydetti. Bu oyuncunun TFF’ye şikayet etmemesi için orta yolu bulmaya çalıştıklarını ifade eden Karakaş, “Bu rakamın 40 bin lirasını peşin verip kalanını da taksitlendirme adına oyuncunun avukatı ile sözlü olarak anlaşma sağladık. Fuchs’un bu alacağı TFF’den lisans almamız için bir engel. Bu yüzden bu sorunu da en kısa sürede resmen çözüp bir dosyayı da kapatmak istiyoruz. Biz bu borçları elimizden geldiğince ödemeye çalışıyoruz. Ödediğimizi duyan alacaklılar da doğal olarak harekete geçiyor” diye konuştu. Karakaş, çekleri olan 7 oyuncuyla helalleşildiğini, kalan oyuncular için toplam 2 milyon TL’ye ihtiyaç duyduklarını sözlerine ekledi.

BAŞKAN ANKARA’DA KAYNAK ARAYIŞINDA

İkinci Başkan Karakaş, Başkan Abdullah Mergen’in kaynak arayışı için Ankara’da bir takım temaslarda bulunduğunu da belirterek, “Bu haftaya kadar gerekli kaynağı bulmak zorundayız. Bir yandan borçları temizlerken, bir yandan da takımımızın ligde kalması için çabalıyoruz. Bu sezon ligde kalırsak önümüzdeki sezon borcumuz pek kalmaz” dedi.

Editör: TE Bilişim