Kayıtların Çakra Halı Saha Tesisleri’nde başladığını belirten Manisa Fenerbahçe futbol okulu koordinatörü Selman Alkış, “Uzun soluklu kurs neticesinde en yeteneklileri Fenerbahçe ve Türk futboluna kazandırmak istiyoruz” diye konuştu

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Türk futbolunun önde gelen kulüplerinden Fenerbahçe, Manisa’da futbol okulu açtı. 10 Ekim Cumartesi günü başlayacak çalışmaların yaz kış yapılması planlanırken, kursun koordinatörlüğünü antrenör Selman Alkış yapacak.

“GELECEĞİN YILDIZLARINI KEŞFETMEK İSTİYORUZ”

Toplam 8 yaş kategorisinde başlattıkları kayıtların Çakra’da kurdukları stantta başladığını belirten Alkış, tüm Manisalı futbolseverleri Fenerbahçe futbol okuluna davet etti.  Futbol okulunda yeni yetenekler keşfedip Fenerbahçe’nin gelecekteki yıldızlarını çıkarmak istediklerinin altını çizen genç çalıştırıcı, “Amacımız gençleri kötü alışkanlardan uzaklaştırıp disiplinli ve ahlaklı bir şekilde yetiştirip ve derslerinde de en iyi şekilde başarılı olmasını sağlayacak bir ortam hazırlamak. Hem sosyal hem spor hayatında başarılı bireyler yetiştirmek istiyoruz. Bunu yapacak donanıma ve kadroya sahibiz. Türk toplumuna ve spora katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

“FENERBAHÇE’NİN BİZDEN İSTEDİĞİ 5 YETENEĞİ…”

Futbol okulu çalışmaları kapsamında Fenerbahçe’nin kendilerinden istediği 5 yeteneği altyapı kampına göndereceklerini ifade eden Alkış, “Belli bir sayıya ulaştıktan sonra 10 Ekim Cumartesi günü 12:00 ile 17:00 arası çalışmalara başlayacağız. Futbol okulumuzun çalışmalarında süre sınırlaması yok. Yaz kış senenin 12 ayı Fenerbahçe futbol okulu Manisa’da hizmet verecek. Bu süre zarfında Fenerbahçe’nin bizden istediği en yetenekli 5 oyuncuyu bir hafta Fenerbahçe altyapısında denecek. Eğer başarılı olurlarsa altyapıda hayallerine kavuşmuş olacaklar. Bunun birçok örnekleri var. Burası Fenerbahçe altyapısı değil. Fenerbahçe koordinatörlüğünde futbol eğitim okuludur. Uzun soluklu kurs neticesinde en yeteneklileri Fenerbahçe ve Türk futboluna kazandırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim