HABER: Mustafa Tatlı

Hafta sonunda Giresunspor’u yenmesi halinde üçlü averaj ihtimali ile ligde kalma şansı olan Manisaspor’da Başkan Abdullah Mergen, olağanüstü kongre kararı alınmayacağını, bir yıl daha görevinin başında olduğunu söyledi. 45+45 Futbol’a konuşan Mergen, kendilerini en kötüye hazırladıklarını ifade ederek, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladıklarını kaydetti ve taraftarları bir kez daha şoka uğrattı.

“BU BİZİM B PLANIMIZDI”
Mergen yaptığı açıklamada, “Umut var ama kendimizi en kötüye hazırlıyoruz. Bugün itibarıyla çalışmalarımıza başladık. Hocamızla yeni sezonda yola devam edeceğiz. Hedefimiz tekrar PTT 1. Lig’e çıkmak olacak. Ciddi manada hazırlıklar var. Bu bizim B planımızdı. Ekonomik anlamda ciddi sorunlar yaşıyoruz. Bunların hesabını yaparak yola çıktık. Hiçbir zaman ortalık güllük gülistanlık değildi” diye konuştu.

“SEÇİMLER NORMAL ZAMANDA YAPILACAK”
Seçimlerin normal zamanda yapılacağını da sözlerine ekleyen Mergen,  “1 yıl daha görev süremiz var. Olağanüstü kongre söz konusu değil. Bu kulüp zaten terk edilmiş haldeydi. Biz canlandırmanın hesabını yaptık. Allah’a şükür bugüne kadar öyle veya böyle iyi bir şekilde ciddi manada sıkıntıya sokmadan buraya getirdik” dedi.

Editör: TE Bilişim