ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un 6 yıldır başkanlığını yapan Cenk Ergün, 9 Haziran’da yapılacak kongrede başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’le fikir ayrılığı yaşayan genç başkan, üzgün ve kırgın olduğunu söyledi.

DEMEK Kİ İNSAN OLARAK BİR DEĞERİMİZ YOKMUŞ”
Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’le görüşmenin gerçekleşmediğini ifade eden Cenk Ergün, “Kongrede aday değilim. Zaten büyükşehir belediye başkanımız bizi çağırsaydı, biz ona en başından bir kongre kararı alabileceğimizi, yollarımızı ayırabileceğimizi söylerdik, böyle bir görüşme gerçekleşmeyince aramızda fikir ayrılığı oldu. Fikir ayrılığı olunca bizim burada olmamızın Belediyespor’a ve Cengiz başkana bir yararı olmayacaktı. Fikir ayrılığına düştüğümüz konudan beri tavrım değişmedi. Kırgınlıklarım var. İnsan olarak kırıldığım şeyler var. Demek ki bizim insan olarak bizim değerimiz yokmuş. İstenseydi bir araya gelirdik, demek ki gerek duyulmadı. Zaten yoğunlar. İç transfer ile ilgili çalışmaları var. Bir araya gelseydik kendisine fikirlerimi iletecektim, düşüncelerimi yapılan hataları anlatacaktım. Konuşulması gereken şeylerden başka şeyler konuşuldu. Bunlar normal şeyler. Herkes aynı şeyi düşünecek diye bir şey yok” dedi.

“BAŞARILI OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ”
Yönetim olarak başarılı olduklarını kaydeden Ergün, “Üzgün ve kırgınım. Hiçbir başarı cezasız kalmıyor. Ben ve arkadaşlarımın başarısı da cezasız kalmadı. Memleketimizin en büyük özelliklerinden bir tanesi bu. Biz başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Aldığımız sorumluluğu yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Bundan sonra ne olur ne biter bilmiyorum ama orada işleyiş devam ediyor. Allah ne yazdıysa o olur. İşimize gücümüze bakacağız, sağlığımıza biraz özen göstereceğiz. Çocuğuma vakit ayıracağım. Şuan için Manisaspor’la ilgili de bir düşüncem yok. Belediyespor kongresinin 9’unda olma ihtimali düşük. Tüzük değişikliği ile 150 imza olması gerekiyormuş. Büyük ihtimalle 16’sına kalır diye düşünüyorum. 16’sına kadar bu kulübün başkanıyım” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim