Anlı, yaptığı açıklmada şunları kaydetti:
"Son günlerde bazı basın yayın organlarında şahsıma yönelik yer alan ancak Manisa'mızın gururu Manisa Futbol Kulübü'nü de zedeleyen gerçek dışı iddiaları maalesef üzülerek takip etmekteyim.
Manisa Futbol Yatırımları AŞ. hisselerinin yüzde 50'sinin şahsıma devredildiği, aynı zamanda Başkan Vekili görevini sürdürdüğüm Manisa Futbol Kulübü'nden ücret aldığım şeklinde iddialar tamamen gerçek dışı ve hayal ürünüdür.
Ne yazık ki sadece 'çamur at izi kalsın' politikasını belirlemiş bir şahsın ne amaçla ve ne çıkar sebebiyle yaptığına anlam veremediğim yalan ve iftiralarına bazı basın yayın organlarının alet olduğunu da 12 senesi basında geçmiş birisi olarak üzülerek takip ettim.
Aslında birincil görevlerinin iddiaların gerçekliğini araştırmak olmasına rağmen sayfalarında, tüm kamuoyunun erişimine açık olan www.ticaretsicil.gov.tr sitesinden kolaylıkla gerçeğe ulaşılabilecekken sırf şahsımı ve Manisa Futbol Kulübü’nü karalamaya yönelik iftira niteliği taşımakta olan BU GERÇEK DIŞI, HAYAL ÜRÜNÜ, YALAN haberlere yer veren basın yayın organları ve bu iddiaları ortaya atan şahıs karşısında tüm yasal haklarımı kullanacağımı kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım."
 

Editör: TE Bilişim