Manisaspor tarihinde tek tesis kazandıran ve beraberinde o takımın başkanlığını üstlenen Manisaspor’un Onursal Başkanı Tarık Almış, geçtiğimiz günlerde solunum yetmezliği nedeniyle yoğum bakıma alınmıştı. Manisaspor’un efsane Başkanı yaşam savaşını kaybetti. Acı haber Manisalıları yasa boğdu.Almış için kurduğu Tarık Almış Manisaspor Tesislerinde de özel tören düzenlenecek.Almış bu törenin ardından Hatuniye Camiinde kılınacak ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazıyla birlikte aile kabristanlığına defnedilecek.
  
GÖNÜLDEN BAĞLI OLDUĞU TAKIMIN ŞAMPİYONLUĞUNU GÖRDÜ
 
İş adamı Tarık Almış, hastalığına aldırış etmeden oğlu Nejat Almış'ın yardımlarıyla geldiği 19 mayıs stadyumunda maskesini takarak Manisaspor ile Sivas belediye arasında oynanan şampiyonluk maçını izlemişti.
Manisaspor’un efsanevi başkanı ve Manisa’nın tanınmış İş adamlarından Tarık Almış solunum yolu yetmezliği nedeniyle Celal Bayar Üniversitesi hastanesinde yoğun bakıma kaldırılmıştı. Almış, yaşam mücadelesini kaybetti. Acı haber Manisalıları yasa boğdu.   Bir süredir evinde tedavi gören Manisaspor’un efsane ismi ve simge başkanlarından olan hayırsever iş adamı Tarık Almış, pazartesi günü öğle saatlerinde durumunun ağırlaşması sonrası yoğun bakıma kaldırılmıştı.  Celal Bayar Üniversitesi’nde yoğun bakıma alınan Tarık Almış hayat mücadelesini kaybetti. 
Almış'ın cenazesinin yarın 29 Mayıs Pazar günü ikindi namazına müteakip Hatuniye camiinden kaldırılacağı öğrenildi. .
 

 
Editör: TE Bilişim