ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa 1. Amatör Lig A Grubu’nda son 4 haftada 2 galibiyet 2 beraberlik alarak zirveyi karıştıran Meriçspor, hakemlerin yönetiminden şikayetçi. Antrenör Yavuz Yusuf Yıldırım, 5 kırmızı kartın çıktığı Karaağaçlı Teknikspor maçında görülen kartların kendileri ile alakası olmadığını, hakemlerin baskıdan ötürü rakip takım lehine kararlar verdiğini söyledi.

“HAKEMLER MAÇLARI İDARE EDİYOR”

Maçı iki sarı kartla tamamladıklarının altını çizen Yıldırım, “İlk yarıda sakatlıktan ötürü zoraki iki oyuncu değişikliği yaptık. Yoksa maç çok daha farklı olabilirdi. İki sarı kartla maçı tamamladık. Rakibin gördüğü kartların bizimle alakası yok. Her zaman centilmenliği ön planda tutan bir takımız. Ancak hakemler, 1975 Malta ve Karaoğlanlı ve Karaağaçlı maçlarında yaşadığı baskıdan ötürü aleyhimize kararlar veriyor.  Golü atsınlar da maç bitsin havasında yönetiyorlar. Üç haftadır aynı şeyleri yaşıyoruz. Hakemler maçları idare ediyor, yönetmiyorlar. Yazıktır günahtır. ‘Efendiyiz’ diye kimse sırtımıza çıkmasın. İyi niyetimizi suiistimal etmesinler” dedi.

PUAN KAYBETMEYEN TAKIM YOKTUR, MERİÇSPOR İLE…”

“Puan kaybetmeyen takım yoktur, Meriçspor’la oynamayan takım vardır” diyen Yıldırım, “Kimse kendini şimdiden şampiyon ilan etmesin. Yeni takımız diye ilk haftalardan bazı şeyler oturmamıştı. Takımıma sonuna kadar güveniyorum. Maltalılar geçen haftaki maçtan sonra ‘inşallah Karaağaçlı’ya da böyle oynarsınız’ demişlerdi. Biz her takıma karşı böyle oynuyoruz. Bizim takımımız son topa kadar son saniyeye kadar mücadele ediyor. Önümüzdeki haftalarda daha da iyi sonuçlar alacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim