ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2015 yılı içerisinde hayata geçirilen projeleri, 17 maddelik küçük bir broşürde topladı. Birçok yere dağıtılan broşürde, il müdürlüğünün proje bazında yetersiz olduğu görüşü ağır bastı.

KÜÇÜK ÇAPLI PROJELER!
Toplam 17 projenin yer aldığı broşürde küçük çaplı projelerin yer alması dikkat çekti. Broşürde kentin sporunu ayağa kaldıran, gelecek nesillerin uzun yıllar faydalanabileceği uzay projeler mumla aranırken, projeler, tek paragrafla anlatılıp geçiştirildi. Şehzadeler Kaymakamlığı, Şehzadeler Belediyesi, ilçe spor müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan “Daha Güçlü Yarınlar İçin Şehzadeler Sporla Büyüyor” projesi ile “Sporun yaşayan çınarları” projeleri bir nebze olsun ses getiren projeler oldu. Ancak “Daha Güçlü Yarınlar İçin Şehzadeler Sporla Büyüyor” projesinin 3 yıl olmasına rağmen ancak 1 yıl sürdürülebildiği öğrenildi. İl Müdürlüğü’nün bu projenin devam ettirilmesi adına bir girişimde bulunmadığı kaydedildi. Broşürde imzalanan protokolle Şehzadeler Belediyesi’nden 36 personele yakın savunma eğitiminin verilişi, “Haydi Bayanlar Spora” projesinin altında tek cümlede geçirilmesi de şaşkınlığa neden olurken, broşürde Manisa 19 Mayıs Stadyumu için yapılan drenaj değişikliği ve çim yenileme çalışmalarının yer almaması da gözden kaçmadı. Bilindiği gibi Duman’ın bu hamlesi, kamuoyunda büyük tartışma konusu olmuş, Manisaspor’dan yoğun eleştiri almıştı.

SPOR KAMUOYU 2 BÜYÜK PROJEYİ BEKLERKEN…
Göreve geldikten sonra Sentetik zeminli Olimpiyat Sahası’nın çimlenmesi ve Atletizm Tartan Pisti’nin yapılması konusunda 3.5 milyon TL’lik yatırım sözü veren Duman, bu projenin 2016 şubat ve mart ayında ihaleye çıkacağını kaydetmişti.  Ancak beklenen olmadı. Ayrıca göreve gelirken, Manisa sporunun kanayan yarası haline gelen ve güreş camiasının yıllardan bu yana istediği “Güreş Eğitim Merkezi”ni kazandıracağının sözünü veren Duman, aradan iki yıl geçmesine rağmen bu sözünü de yerine getiremedi.

 
Editör: TE Bilişim