ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Altınordu ile Manisaspor’unpazar günü İzmir’de oynayacağı 14. hafta mücadelesi, daha önce Bucaspor’da kader birliği yapan iki teknik adamı buluşturacak.Türk futboluna birlikte çalışarak birçok futbolcuyu kazandıran Sait Karafırtınalar ile Hüseyin Eroğlu,bu kez rakip olarak karşı karşıya gelecek. 2007-2012 yılları arasında Bucaspor’da hem altyapıda hem de a takımda birlikte çalışan iki teknik adamın yolu, rakip olarak kesişti.

KARAFIRTINALAR: “ÖNCE DOSTUZ”

Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ile iyi bir dost olduklarını ifade ederek, “Hüseyin hoca ile ailecek görüşürüz. Öncelikle çok iyi arkadaş ve dostuz. 2007’den 2012’ye kadar beraber çalıştık. Kader birliği yaptık. Buca akademisini beraber kurduk, Süper Lig’de çalışırken yardımcımdı. Türk futboluna çok sayıda oyuncu kazandırdık. Daha sonra Hüseyin hoca, bu sistemi Altınordu’da da devam ettirdi. Ben 5 yıl Buca’da çalıştım, o da 5 yıldır Altınordu’da çalışıyor. İstikrarlı bir hoca. Başarılarıyla gurur duyuyoruz, yaptığı işler ortada. Hakikaten özel işler yapıyorlar. Türk futboluna oyuncu kazandırma anlamında önemli bir misyon üstleniyorlar” dedi.

OZAN VE MERTAN ESKİ TAKIMINA KARŞI

Ayrıca kulüpler arasında da oyuncu alışverişleri dikkat çekiyor. Ozan Sol iki sezondur kiralık olarak Manisaspor’da forma giyiyor. Mertan da Burak İnce’ye karşılık Manisaspor’a takasla gelmişti. İki sezon önce Manisaspor, stadının kapılarını Altınordu’ya açmış, iki takım taraftarları arasında dostluk köprüsü oluşmuştu.
 

 
Editör: TE Bilişim