Haber: Hakan AGAR
Manisaspor'un sezon başında takıma Denizlispor'dan kattığı Daniel Dimov, kısa sürede takımın değişilmezleri arasına girdi. Sezon başında Mehmet Altıparmak'ın yoğun isteğiyle kadroya dahil edilen Bulgar oyuncu, savunmada değişmeyen tek isim oldu. Takım olarak Mersin İdman Yurdu maçına kadar bocalayan Manisaspor, bu maçın ardından oynadığı maçlarda gösterdiği mücadeleyle yüzleri güldürürken, burada aslan payı Dimov'a düştü. 
DİMOV'LA SON 7 MAÇTA 5 GOL YEDİK
Savunmada sezon başından beri sıkıntı yaşayan siyah beyazlılar, ilk 2 haftada yabancı oyuncuları olmadan oynarken, savunmanın ortasında Nuri-Erman ikilisi vardı. 3. haftada Dimov kadroya girip formayı kaparken, golünü de atmayı başardı. Ardından eli kırılan 27 yaşındaki oyuncu yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kaldı. Oynamadığı 4 maçta Manisaspor 12 gol yeyip, puan dahi alamayınca, Dimov elinde alçıyla Yeni Malatyaspor maçına döndü. O dönemde lider olan Malatya'da da mağlup olan takımda, tek gol yine Dimov'dan gelmişti. Daha sonra oynanan Sivasspor maçında da forma giyen Dimov, formayı kimseye kaptırmadı. Yanındaki stoperler haftadan haftaya sürekli değişirken, tecrübeli stoper hiç değişmedi. Samsunspor maçından itibaren Erman Bulucu'yla iyi bir ikili olan Dimov'lu Manisaspor, son 7 maçında sadece 5 kez gol yedi. 
GOLSÜZ SENESİ YOK
Özellikle topu hücuma çıkarması ve iyi paslarıyla dikkat çeken Daniel Dimov, sadece savunmadaki değil, hücumdaki varlığıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Kariyerine başladığı Levski Sofia'da Avrupa Ligi'nde bile forma giyen tecrübeli stoper, o sezon da ligde ve kupada gol atmıştı. 3 sene kaldığı Levski Sofia'da 8 gol atan Dimov, hücuma büyük etki etmişti. 14-15 sezonunda İsrail'in Maccabi Petah Tikva takımına transfer olan oyuncu, toplamda 32 maç forma giydiği sezonda 2 kez ağları havalandırmıştı. Geçen sene 1. Lig'de Denizlispor forması altında 21 maça çıkan Dimov, 1 gol atmıştı. Bu sezon Manisaspor'da elinin kırılmasıyla sekteye uğrayan performansını son 8 maçta düzelten Dimov, yine 2 golle takımına önemli katkıda bulundu. 
Editör: TE Bilişim