ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün geçtiğimiz yerel seçimler öncesinde başta Sanayispor ve amatörlere sözünü verdiği futbol sahası, gün geçtikçe çürüyor. Amatörlere değil de BESOT’a (Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesis ve Enerji Tic. San. AŞ) verilen dev tesisteki tablo, futbolseverlerin içini cız ediyor.

ŞARAP, BİRA VE SODA ŞİŞELERİ!

Mesai saatleri içerisinde güpegündüz ziyarette bulunduğumuz Sanayi içindeki futbol sahası, adeta kaderine terk edilmiş vaziyette duruyor. Soyunma odalarının etrafında yüzlerce şarap, bira, su ve soda şişeleri bulunurken, soyunma odası içerisindeki duvarlar da sökülmüş halde. Çevre temizliğinin neredeyse hiç yapılmadığı gözlenen sahanın telleri sökülmüş. Soyunma odasına giriş kapısı ise tutanın elinde kalıyor. Ayrıca kaledeki filelerinde yırtık olması, binlerce lira harcanan tesise ne derecede önem verildiği gözler önüne serdi.

GECE ALEMLERİNİN MEKANI OLDU

Amatörde gençlerin futbol oynaması amacıyla yapılan tesiste güvenliğin olmaması ise tam bir fiyasko. Spor tesisi fırsatçılar için gece alemlerinin mekanı haline geldi. Alkol şişelerinin bulunması, burada gece geç vakitlere kadar alem yapıldığının bir göstergesi. Sanayi esnafının da bu durumdan son derece şikayetçi olduğu öğrenildi.

YUNUSEMRE’YE DEVREDİLMESİ GÜNDEMDE AMA…

Yerel seçimin ardından Manisa’nın büyükşehir olmasıyla Yunusemre Belediyesi’ne devredilmesi gündeme gelen tesisin geleceği tartışılır hale geldi. Büyükşehir Belediyesi ile Yunusemre Belediyesi arasındaki yer prosedürü sorununun bir türlü çözüme kavuşturulamadığı öğrenildi. 

Editör: TE Bilişim