Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde sürdürüyor. Tam kadro çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlılar 13 Ağustos Cumartesi saat 18.00’da Akhisar Belediye Şehir Stadyumu’nda kendi seyircisi önünde Spor toto 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor ile sezon açılış maçı yapacak. 
Geçen sezon takımında özellikle Caner Osmanpaşa ve ikinci devre ise kaleci Fatih Öztürk’ün üstün bir performans gösterdiğinin altını çizen Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, bu iki oyuncusunun milli takımda yer alması gerektiğini ifade etti.
Caner’in geçen sezonki istikrarlı tablosu ile kaleci Fatih Öztürk’ün azimli çalışması ve eldivenleri Sırp kaleci Milan Lukac’tan devralmasının takıma da büyük katkı sağladığını belirten Cihat Arslan, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’e seslenerek bu iki oyuncuyu milli takıma önerdiğini ve faydasını da göreceğini kaydetti.
Gelecek sezonda da Caner ve Fatih’in forma anlamında diğer oyunculardan daha önde gittiğini, yine kamp döneminde başarılı ve disiplinli çalışmalarını sürdürdüğünü ve bunun da diğer oyunculara yansıdığını kaydeden Arslan, yeni sezonda iyi bir başlangıç yapmak istediklerini Kayserispor ve Galatasaray ile zorlu mücadeleye çıkacaklarını, ilk maçta 3 puan alarak lige büyük moralle başlamak istediklerini kaydetti.
Editör: TE Bilişim