2016-2017 sezonunda mücadele edeceği Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da transfer harekâtı hız kesmiyor. Yeşil beyazlı temsilcimiz Denizlispor, Manisaspor, Gümüşhanespor ve son olarak da Hatayspor forması giyen başarılı sol bek oyuncusu Süleyman Çelikyurt’u transfer etti. Halil Onultmak Spor Tesislerinde düzenlenen imza törenine Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan, Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu ve Sportif Direktör Bülent Ataman da yer aldı.

Şampiyonluk Yaşamak İstiyorum

Yeşil beyazlı ekiple anlaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferi Süleyman Çelikyurt, “Hedefleri olan bir kulübe imza attığım için çok mutluyum. Kurulan ekip ve tesislere baktığımda, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un daha üst ligleri hak ettiğini gördüm. Bu hedeflere ulaşmak için elimden geleni yapmaya hazırım. İnşallah hep birlikte şampiyonluklar yaşarız” diye konuştu.

Takıma Katkısı Büyük Olacak

İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Süleyman takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un hedeflerine ulaşmasında kendisinin de katkısının büyük olacağını düşünüyorum. Transferin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.           
 

Editör: TE Bilişim